Krukjes, de 10 leukste op een rij

Door zaterdag, september 17, 2016 4

Leuke krukjes, wie kan ze niet gebruiken? Ze zorgen voor aankleding maar zijn ook nog praktisch. En vaak staan ze niet in de weg maar zijn ze juist een toevoeging aan je interieur. Ik ben voor By-Boo opzoek gegaan naar leuke krukjes. By-Boo heeft geen webshop, maar je kunt wel even spieken in de collectie en dan online of via een winkel bij jou in de buurt shoppen.

Krukjes by-booHet krukje staat vaak in de speelhoek van Benjamin. Ik vind dit altijd een gezellig hoekje met de Minimel knuffel van KinderWonderland, het oude schoolsetje, de handige lego/opbergers en het speelkleed van H&M. Ik blogde ook al eerder over de vintage poster!

Krukjes met houten poten

In de collectie van By-Boo verschillende krukjes met houten poten. De poten zijn licht, wat weer veel terug komt in de Scandinavische stijl. Ik heb zelf het grijze krukje in mijn bezit maar ik vind die andere krukjes ook erg gaaf. Krukjes by-boo Krukjes by-boo Krukjes by-booDit krukje staat bij ons in huis. Super blij mee. Ik heb er ook een leefkussen bij, goede match! Krukjes by-boo

Deze is favoriet, door de stoere stof!

Krukjes by-boo

kruskjes-by-boo-hout-jute-en-stof-psblog-1Ik ben er super blij mee! De lettertas met de letter B is trouwens van PS: Be You en kun je bij ons bestellen via info@psblog.nl.

Stoere krukjes

Metaal, de industriële look, je blijft het voorlopig nog wel even zien. En dat vind ik leuk! Zelf kan ik niet goed kiezen welke stijl echt bij mij past, ik vind echt zo veel stijlen mooi. Krukjes by-boo Krukjes by-boo

Leuk met dat (bijna pastel) roze! Krukjes by-booOok deze houten versie vind ik gaaf! Met de wielen eronder kan ie ook goed als bijzet tafel worden gebruikt.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat kijkjes bij ons thuis. Met vele leuke shops en merken.

PS: Heb jij ook al een krukje in huis staan?

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *