5 x Driade om je interieur mee op te krikken

Door maandag, oktober 24, 2022 1

Mijn eerste kennismaking met design in het huis herinner ik mij nog goed, het was in het huis van mijn ouders. Prachtige witte Driade Lord Yo stoelen stond thuis aan de eettafel. Later werd ik fan van de Toy stoelen en die staan nu al een aantal jaar aan onze tuintafel. Met de komst van de Roly Poly zie je het merk Driade weer helemaal terug in de meest verschillende interieurs. En dat snappen wij wel! Je interieur opkrikken gaat prima door te gaan voor bijzondere designer items zoals de Roly Poly.

Genieten

De Roly Poly fauteuil is een van de kunststof designstukken waar je jarenlang van kan genieten. Een verrassende stoel met lage zitschaal en vier stevige poten. De fauteul bestaat uit één geheel en dit maakt het een uniek item. De stoel kun je binnen en buiten gebruiken, dubbel genieten dus. Deze bijzondere eigentijdse stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Nog 4 toppers om je interieur een boost te geven

Naast de Roly poly zijn er nog 4 andere bijzondere items die we je even laten zien. Vrolijke kleuren, stevige materialen, deze mooie stoelen verdienen een plek in huis om gezien te worden.

Naast de mooie stoel die we hierboven beschreven is er ook een ander model uitgebracht, namelijk de zeer uitnodigende Roly Poly bank. Ook dit pronkstuk is gemaakt van polyethyleen, een sterk soort kunststof dat geschikt is om zowel binnen als buiten te gebruiken. En beschikbaar is vele mooie kleuren. Klein beetje verliefd hoor!

De Driade Toy Armstoel van Philippe Starck past in iedere tuin. Strak en elegant, de tuinstoel die ook binnen kan staan, is in vele kleuren verkrijgbaar én is stapelbaar. Hartstikke handig!

Wat een parel is dit, geïnspireerd door de Griekse kunst ontwierp de Italiaanse architect en ontwerper Fabio Novembre de Nemo Fauteuil. Een echt kunstwerk als je het ons vraagt. Zowel aan de voor- als achterkant.

Zoek je een stoel die goed past bij een houten vloer of een houten tafel? Dan denk ik dat de Meridiana stoel een goede keus is. Met de transparante zitting en chromen onderstel kun je met deze stoel pronken!

Stuk voor stuk bijzonder mooie stoelen die door verschillende ontwerpers onder de vlag van Driade zijn uitgebracht. Zie jij je al op een van deze bijzondere stoelen vertoeven?

PS: Wist je dat je onze favoriete designshop MisterDesign.nl ook kunt bezoeken in een van 2 winkels in ’s-Hertogenbosch? Dan kun je de design meubelen rustig zelf bekijken!

 

 

Deze blog werd geschreven i.s.m. MisterDesign.

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *