5 x meisjes speelgoed voor in de schoen

Door zondag, november 13, 2016 3

Nu de Sint in ons land is kun je wel weer een schoencadeautjesblog verwachten (leuk woord voor scrabble). Dit keer meisjes speelgoed! Ik ben mij steeds meer aan het verdiepen in alles wat lief, zacht en roze is en bezoek ook vaker meisjesafdelingen in winkels. Voorheen liep ik er met een grote boog omheen, maar stiekem vind ik het erg leuk. Ik zie het al helemaal voor me, moeder van een meisje. Haren vlechten, nageltjes lakken, hoe leuk! En omdat wij niet alleen voor jongensmoeders schrijven, een keer een blog over meisjes speelgoed.

Benjamin heeft zojuist zijn schoen voor de eerste keer gezet en ik moet eerlijk bekennen, hij begreep helemaal niets van onze verhalen. Maar ik denk na morgen, wanneer hij een mandarijn, wat muntjes en een klein cadeautje vindt, hij graag de schoen opnieuw wil zetten.  pepernotenIk merk nu wel dat we echt veel jongensspeelgoed in huis hebben. Treinen, auto’s, duplo en voetbal.. Wie weet vindt onze meid het ook wel prachtig. Maar toch is het denk ik niet verkeerd om wat neutraler speelgoed in huis te halen. Neem bijvoorbeeld Woezel en Pip speelgoed. Benjamin kijkt de film regelmatig, we hebben een houten Woezel en Pip trein en wat blokken maar verder hebben we niet echt wat in huis. Toch hebben ze best veel leuke items!

Leuke en betaalbare items

meisjes speelgoedSlechts € 3,99 en zo leuk: Tea party!

Voor op het kamertje, kleine wolkjes

10-x-kinderkamer-accessoires-onder-de-e-10Klein maar fijn. En ook een klein prijsje, voor slechts € 6,50 heb je deze 3 leuke wolkjes in huis. En wolkjes zijn toch ook mega schattig en leuk voor op een meidenkamer.

Aan de slag

meisjes speelgoedStrijkkralen, ik was er vroeger dol op!

 

 

meisjes speelgoedEn wat denk je van een magnetisch visspel?

Do it yourself

kinderkamer-accessoires-lichtletter-hema-p 10-x-kinderkamer-accessoires-onder-de-10 euroVorig jaar had HEMA ze al maar ze waren natuurlijk meteen uitverkocht. Dit keer zijn ze er weer, lichtletters en nu voor slechts € 5,- per stuk. Dit is ook een DIY versie, dus maak er gewoon een feestje van!

PS: stiekem toch wel heel leuk deze Sinterklaas-periode

 

Beeld opening via Pinterest

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *