7 x de leukste design bijzettafels

Door zondag, april 9, 2017 4

Elk seizoen heeft zo zijn charmes en hoe leuk is het om tijdens de overgang van winter naar voorjaar je interieur op te fleuren? Begin met een andere bijzettafel, dan zit je sowieso goed. Zo vond ik een heleboel toffe design bijzettafels online. Ik heb zin in de zomer en in de lente en vooral in kleur!

Kleur in huis

Met een paar vrolijke kussens en een nieuw tafeltje werd de woonkamer van gewoon grijs ineens lente proof. De nieuwe bijzettafel is van het merk HAY. Dat ik daar fan van ben wist je denk ik al wel, en schitteren ook een paar pronkstukken aan onze eettafel. De DLM: Tijdloos, lief, stoer en sexy. Zo kun je dit fijne tafeltje wel omschrijven. En hij is roze. Leuk! Hij is ontworpen door Thomas Bentzen. Deze man heeft heel wat toppers op zijn naam staan.

 Design bijzettafels HAY DLM rozeNu het weer beter wordt maar ’s avonds nog wat fris is, steken wij graag de houtkachel aan (zie foto). Die geur.. de warmte.. heerlijk! De deken is van Pia Wallen (lekker warm, lees hier mijn blog) en de flip clock en het carpet zijn van ByBoo. Het neon hart kocht ik bij Karwei.

 Design bijzettafels HAY DLM rozeGeel en roze, goede combi! Met de gele kussens op de bank komt de zachte roze kleur van de DLM XL tafel tafel goed uit.

 Design bijzettafels HAY DLM roze

Think pink

Roze is toch wel een van mijn lievelingskleuren. Zeker in huis en in combinatie met geel! Zo paste ik deze kleurencombinatie al toe op het geboortekaartje en in het kamertje van Pip.

7x design bijzettafels

Ben je toch niet zo’n fan van roze? Maar zoek je wel een tof tafeltje? Ik verklap alvast, je kunt gewoon niet kiezen :-).

design bijzettafels design bijzettafels

design bijzettafels

7x design bijzettafels mister design 7x design bijzettafels mister design7x design bijzettafels 7x design bijzettafelsIk maakte een selectie van de leukste tafeltjes bij MisterDesign, op de site vindt je nog veel meer toffe design bijzettafels.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: heb jij ook al extra kleur toegevoegd?

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge