And the winner is…

Door donderdag, maart 19, 2015 5

Omdat we zoveel leuke reacties kregen, was het weer lastig kiezen. Dat betekende dus, alle namen op een papiertje schrijven en blind een winnaar kiezen. Het liefste deelden we setjes uit, aan iedereen, maar ja, het moet wel leuk blijven. We kregen wel veel leuke reacties op de blog over Blondezusjes, maar dat kan ook niet anders, de kleertjes zijn super klein en super cute! Ben je al nieuwsgierig?

Blondezusjes (3) Blondezusjes (2)

Het hele schattige setje van 0 tot 3 maanden van Blondezusjes is gewonnen door: @cindydebruin. Stuur je even een mailtje naar info@blondezusjes.nl? Dan zorgen lieve Debbie en Lieke dat het helemaal goed komt. Veel plezier ermee!

Setje van Blondzusjes niet gewonnen?

Niet getreurd, want Blondezusjes heeft een te leuke webshop met prima prijzen, dus happy shopping! En wil je ook iets vieren met ballonnen, deze gezellige ballonnen zijn van En Las Nubes! Volg je ons ook al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne!

PS: In de wandelgangen van PS:blog heb ik gehoord dat er op hele korte termijn een nieuwe winactie aankomt, ook voor grotere kids. Dus stay tuned!

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *