Klaar voor de start!

Door maandag, augustus 10, 2015 6

Nog een ruime maand en dan is het echt zo ver: Noah gaat naar de basisschool. We (Noah natuurlijk maar ik tel ook een beetje mee toch?) hebben voor de vakantie nog een keertje mogen wennen, maar zodra we terugkomen gaat het dan toch echt gebeuren.

Ideeënbus

Al eerder schreef ik over een goede rugzak voor naar school en vroeg nog om bruikbare tips voor first timers. Maar goed ook anders had Noah waarschijnlijk een karig eerste dagje gehad. Er moet natuuuuurlijk ook een broodtrommel, drinkbeker en fruit mee. Duh.. wist ik heus wel.

Voor beginners

Niet dat ik de meest ingelezen en goed voorbereide moeder ben. Oke vooruit ik mis nog wel eens iets.. Vergeet ’s ochtends in alle haast dat er die dag schoolfoto’s worden genomen dus verschijnt Noah zonder haren te kammen, tanden poetsen (gebeurt overal weleens toch?) en in zijn oudste shirt om lekker in te kunnen spelen. Vergeet dat het vandaag modderdag was en zie de foto’s hangen van de opa en oma dag die twee weken geleden was. Maar is het niet vreemd dat er niet een soort van startersinstructies zijn voor de eerste schooldag? Of is het juist de bedoeling dat je deze informatie aan elkaar doorgeeft? Of heb ik toch echt weer een folder niet (goed) gelezen?

Koekje erbij?

Maar goed dankzij jullie tips weet ik wat er gebeuren moet. Ik wil natuurlijk niet dat Noah honger of dorst heeft dus er moet voldoende mee begrijp ik. Maar wat dan precies? Twee boterhammen of voor de zekerheid drie? Mag er ook een snoepje of koekje mee of is dat not done?

Buitenkant

Ikbenzomooi

Aan de materialen zal het in ieder geval niet liggen want bij ikbenzomooi.nl heb ik uit de ‘back to school’-collectie een super leuke betaalbaar setje Rexinter Vintage transport schoolspullen gescoord. Van rugzak (moet toch matchen met de rest dus nog eentje erbij was echt nodig), thermosflesje, broodtrommel (incl. bestekje) en koeltasje om in de zomer de spulletjes lekker cool en fris te houden. En voor een dagje uit heb ik ook meteen maar deze super leuke mega grote shopper erbij genomen waar alles dan weer in kan en je bijvoorbeeld ook als leuke opberger kunt gebruiken.

Supermom

Mooi he! Niemand kan nu nog beweren dat ik geen goede en doorgewinterde schoolmoeder ben. Straks woon ik nog elke oudervergadering bij, sta ik vooraan om luizen te kammen, schrijf een toneelstuk voor de kerstviering, bak taarten als de juf jarig is en ben het hoofd van de oudercommissie (moet me alleen nog even aanmelden maar dat kan later ook nog wel toch?)! Perfect mamma’s watch out… here comes supermom!

PS: ze hebben deze spullen met auto’s maar ze hebben ook varianten als rexinter the fox, spaceboypoppy, woodland en hedgehog

6
1 Comment
  • Nathalie
    augustus 10, 2015

    Superleuk!!! Komt helemaal goed! Een koekje mag zeker maar een fruitje mag ook hoor hahaha. Ik weet niet of alles hetzelfde is als in België … Ik ben wel benieuwd!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge