Beach & Bandits

Door zondag, april 26, 2015 5

Als (de vrouw van een) die hard watersporter en een waterrat als zoon werd ik blij verrast door de komst van dit super coole nieuwe Nederlandse merk: Beach & Bandits. Ontworpen door man en vrouw, Hans and Jo-anne omdat ze veel tijd aan zee spenderen en hun kinderen (the little bandits) graag wilden beschermen voor de zon, maar dan wel in leuke outfits!

lookbook

We keep them safe

Aangezien huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker wereldwijd lijkt te worden en de basis vaak al ligt bij verbranding in de kindertijd, is het belangrijk dat we onze kinderen beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. We weten inmiddels allemaal dat we echt met minstens factor 30 (kinderen factor 50) moeten smeren en dat een gezellig bruin kleurtje maar tijdelijk is en voor kinderen al helemaal schadelijk dus met deze shirtjes bespaar je jezelf al een hoop ellende door continu te moeten smeren. Ik weet in ieder geval dat Noah er echt een hekel aan heeft, dus deze shirtjes zijn eigenlijk een musthave voor de zomer!

 Beach & Bandits Sink or Swim

 Beach & Bandits Sink or Swim

Noah draagt op de foto het shirt Wild Wind

They keep us wild

Met hun eerste ‘Sink or Swim’-collectie maken ze UV-beschermende kleding voor de kids met een stoere uitstraling en vrolijken ze het beachlife op met leuke handgetekende prints. Met handgetekende illustraties spelen ze in op de fantasie van kids. Op de kleding staan ijsjes, oogjes, veren en stoere teksten. Er is zelfs een boevenpakje! Op deze manier zien de kids er cool uit en kunnen ze urenlang ongestoord op het strand spelen zonder te verbranden.

 Beach & Bandits Sink or Swim Wild WindVolg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Voor een dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van interior, fashion & kids! Het motto van Beach and Bandits is: We keep them safe, they keep us wild!

PS: I agree

5
1 Comment
  • Sylvie
    april 27, 2015

    Heel erg leuk deze collectie! Vind vooral het shirtje dat Noah aanheeft superstoer!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *