Hot hot hot, de beanie

Door zondag, december 28, 2014 11

De laatste dagen van het jaar, is het echt winter in Nederland. Een pak sneeuw waardoor we nog net een beetje een witte kerst gevoeld hebben. Vandaag prachtige taferelen met witte weilanden, strak blauwe lucht en de kinderen die heerlijk kunnen sleëen en sneeuwpoppen maken. Dit is nu al een vakantie om nooit te vergeten!

Maar wat ook op en top vakantiegevoel voor mij is ’s ochtends vroeg wakker worden met het geluid van de ijskrabber van de buurman en je dan nog heerlijk even om kunnen draaien. ‘Avonds gezellig de kaarsjes aan en lekker binnen kneuteren, wetende dat het buiten koud en guur is. Hoe leuk is het om eindelijk weer eens die prachtige (veel te dure) moonboots die je lang geleden hebt gekocht uit te kunnen trekken en je helemaal als winterprinses om te toveren.

Mutsje op

Daarbij mag de beanie (klein mutsje) uiteraard niet ontbreken. Dit mutsje wordt met liefde omarmt door menig celebrity en fashionista en is er in verschillende modellen, kleuren, prints en materialen.

Extra voordeel

De beanie heeft ook nog een extra voordeel want ik weet niet hoe het jullie vergaat maar met dit weer heb ik regelmatig last van een flinke bad hair day. Statisch haar dat alle kanten opspringt of van die vreselijke sluike lokken die zich maar niet laten stylen. Met een leuke beanie verhul je dus niet alleen je bad hair, heb je lekkere warme oren maar ben je ook nog eens super trendy gekleed! Zeker aanschaffen dus..

Voor ieder wat wils

Je kunt je beanie natuurlijk afstemmen op je winterjas maar durf ook te combineren door juist eens een hele andere, contrasterende kleur te kiezen zodat je lekker opvalt met je mutsje! Bij deze heb ik een aantal leuke suggesties voor je.

beanies

Probeer eens een leuke opvallende kleur!

– Peach beanie € 19,95 – Star beanie red € 21,95 – Stripes Adidas €16,95 – Oversized beanie € 7,95 – Toasty beanie € 19,95 – Camouflage beanie € 9,95 – Imitatiebont beanie € 59,95 – Sandnes beanie € 35 – Tribeca beanie €27,95 – Barts beanie € 29,99.

PS: de beanie kan je ook in het voorjaar en de herfst door dragen!

11
3 Comments
 • PSnim
  december 29, 2014

  Haha ook heerlijk om je ‘er net tussen in’ kapsel te verbergen ;). Ik laat mijn korte haren weer groeien en dat ziet er dus niet uit, stop het onder m’n te leuke Beau Hudson beanie.. Die zit echt heerlijk en is nog best warm met deze kou! Leuke exemplaren heb je op een rij gezet, ik hou van leuke mutsen 🙂

 • Judith
  december 29, 2014

  Ohja, beanies, heel tof! Helaas ben ik nog geen mooi/fijn model tegengekomen want het lijkt me heerlijk om te dragen nu. X, Judith

 • Denise
  december 29, 2014

  Ja leuk! Heerlijk met deze kou.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *