Bijzettafel van Zuiver

Door donderdag, juli 21, 2016 1

Een tafeltje bij de bank. Onmisbaar als je het mij vraagt. Ik mocht van Eyoba wat uitzoeken voor in huis om over te schrijven en dat was natuurlijk hartstikke leuk! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Het werd een bijzettafel van Zuiver. En leuk dat ie is! Hij past echt perfect in mijn interieur. En staat heel goed bij mijn andere bijzettafelt van Zuiver en ook die van Leitmotiv. En ook nog eens bij mijn vintage kleed. Yay! Kijk snel mee voor wat nieuwe foto’s van het tafeltje (met houten blad).

 

Bijzettafel van Zuiver

Kijk, het bovenste tafeltje past erg goed bij die andere 2.

Bijzettafel van Zuiver

Ik vind het lichte hout erg mooi, voor de Scandinavische sfeer in onze woonkamer. Ze zijn ook ideaal, zo aan de kant gezet als we spelen met Benjamin op het kleed en ik vind het ook leuk om met de accessoires te schuiven.

Bijzettafel van Zuiver

Benjamin vindt het tafeltje ook handig om te gebruiken tijdens het spelen. Bijzettafel van Zuiver

Er zijn dus allemaal verschillende kleuren en 2 maten. Ik vind ze echt prachtig!

Bijzettafel van Zuiver

En nog een kiekje van de bijzettafel van Zuiver vanaf de bank. Ik ben er zeer blij mee! Is het geen fijn plaatje? De schoenen zijn van Adidas, vloerkleed van By-Boo, gele vaas van Hema, Kattenpandje en Bloomingville vachtje van MOA (prachtige woonwinkel in Boxmeer), stoel van Vintagelab15.

Wil je meer van mijn huis zien? Volg ons dan via Instagram, Facebookof Bloglovin! Voor dagelijkse updates.

PS: Ze verkopen ook eetkamerstoelen en ik zag ook al een mooie eettafel

1
1 Comment
  • Nathalie
    juli 21, 2016

    Die zijn supermooi! Heb erover nagedacht om deze te kopen voor in ons nieuwe huisje. Maar we hebben het toch niet gedaan hihi. XXX

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge