Binnenkijker babykamer en nieuw Roomblush behang

Door maandag, januari 9, 2017 3

Het babykamertje klaarmaken is toch wel een speciaal moment. Ik ben gek op behangetjes dus ook in dit kamertje ontbreekt er geen behang. Ik koos dit keer voor het Roomblush behang. Ik vond het vrij lastig om te kiezen dit keer. Bij Benjamin wist ik al snel dat ik voor mintgroen wilde gaan. Nu met een meisje op komst vond ik het nog lastiger. Totdat ik op Instagram (where else?) een onwijs schattig plaatje tegenkwam met gele wolkjes. Ik wist het meteen. Dit wordt de basis. Geel! Later kwam er nog roze bij. Een fijne combinatie al zeg ik het zelf.

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloer De kamer moest gewit worden. Het uiltjesbehang van Ferm Living eraf en ook de vloer moest er aan geloven. Benjamin is inmiddels over naar een ander kamertje (zie hier de binnenkijker) met als basis de kleur (baby)blauw. En nu kwam eindelijk die witte vloer in het babykamertje. Ik ben er onwijs blij mee! Het dweilen heb ik er graag voor over. Wat een ruimte en licht! Dit schattige pakje shop je trouwens bij Toddlers and Tees. Het is dus nog allemaal een beetje under construction.

Roomblush behang Sweet Clouds

Het is een van de eerste dingen waar je aan begint, het babykamertje! Uiteindelijk kreeg een wandje het Roomblush behang Sweet Clouds yellow. Behangen is echt niet moeilijk en je hebt gelijk veel sfeer in de ruimte.

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerDit lieve watermeloen kussen is van Kidsboetiek en de poster van Mini Willa. De schapjes zijn nog een beetje leeg…

Lief dekentje

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerMet een mooi dekentje heb je verder niet veel spannende lakens nodig. Ik wissel mijn Cross Blanket Deken van Pia Wallen af met dit lieve roze ‘Hearts’ exemplaar. Lees hier mijn blog over de grijze deken of shop hem hier. Het stoeltje komt van de kringloop en de sloffen zijn van Glerups.

Mozesmandje

Benjamin was de eerste die in dit wiegje sliep. Lekker knus en klein. Ook handig om op onze slaapkamer te zetten tijdens de eerste weken. Het is een familie mozesmandje dus hopelijk slapen er nog veel kindjes in (door).

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerHet kussen met vogelhuisjes is trouwens van Studio Ditte. Daar over later meer.

Roze op de vloer

Een tapijtje is altijd wel fijn op de vloer en hier ligt er dan ook een van het Belgische Roomblush. Wat een plaatje!

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerMet een bijpassend dekentje is het helemaal compleet. Het kussen is trouwens van Studio Ditte, ook al zo lief!

De schapjes moet ik nog vullen, maar dat komt vanzelf. En straks wordt het mozesmandje vervangen door een ledikantje.

Nog meer binnenkijken?

roomblush-behang-clouds-yellow-gele-wolkjes-behang-10Ik heb nu al zin om de kamer te stylen. Maar eerst alles in gereedheid krijgen. Even de checklist afwerken. Stiekem moet er best veel worden klaargezet en geregeld. Geboortekaartje, alle kleertjes wassen, ik heb een lange lijst…

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerLove of yellow! Dit shirt van Moi komt trouwens uit de wintersale. Paloma schreef er onlangs nog een blogje over! En de deken is van Pia Wallen.

Ruimte en rust

Door al het wit voelt de kamer een stuk groter aan.

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerJe hebt nooit genoeg tassen toch?! En als je helemaal blij wordt van deze letters, kijk dan eens bij onze monochrome lettertassen en shirts!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: het kamertje is nog niet klaar, dus houd onze blog, Instagram en Facebook in de gaten voor meer beelden. Want ook de andere kant van de kamer krijgt ook een make-over

 

3
2 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *