Webshop van de week: Blije Wolkjes

Door vrijdag, december 19, 2014 15

Via Instagram zag ik prachtige wolkjes voorbij komen. Zelfgemaakte Blije Wolkjes.  Ik werd gelijk blij van al dat schattige spul. Perfect om de baby- of kinderkamer een zachte twist te geven, voor boys and girls, maar ook genoeg cadeautjes. Mirjam stuurde mij een prachtige slinger voor de kamer van Benjamin. Daar kan hij ’s ochtends mooi naar kijken als hij wakker wordt. EN, we hebben weer een winactie! De witte wolkjes zijn eigenlijk wel in elke kamer op te hangen, wit past áltijd! Of boven de box, aan de muur, alles kan.

Zelfgemaakt

In de prachtige webshop Blije Wolkjes verkoopt Mirjam verschillende items van verschillende stoffen zoals vilt. Het grootste deel woBlije Wolkjesrdt zelf gemaakt, hoe leuk is dat! Zelf ben ik totaal niet handig en heel ongeduldig, maar gelukkig is er online veel moois verkrijgbaar. Blije Wolkjes verkoopt van alles, van slingers met wolkjes tot slingers met letters. De letterbanner is sowieso een must have! Ik had verschillende teksten in huis hangen toen wij Benjamins eerste verjaardag vierden. Bij elke gelegenheid maak jij gewoon zelf een persoonlijke slinger, daar kan geen partyplanner tegenop!

Favoriete items bij Blije Wolkjes

Wil jij je baby- of kinderkamer een super schattige look geven of zoek je een mooi kraamcadeau? Dan moet je echt even een kijkje nemen in de webshop van Mirjam. Super schattig en zoals de naam al zegt én je wordt helemaal blij van de wolkjes, ijsjes, cupcakes, slingers, posters, kaarten en … en …! Let op, je kunt ook zelf wat dingen samenstellen (kleur, touw) of even met Mirjam mailen, dan is het geheel naar eigen smaak!

Perfecte kraamcadeau

Heb je binnenkort een babyshower of een kraamvisite op de planning staan, neem dan een kijkje in deze webshop! Ook voor de verjaardag van je nichtje/buurmeisje of bff van je dochter, er zit echt wel wat leuks bij. Ik heb alvast een selectie voor je gemaakt!

Wolkenkussen – € 16,95
Cupcakehanger – € 9,95
Wolkjesslinger – € 19,95
Letterslinger – € 11,95

En we hebben weer een winactie!

Gelukkig was Mirjam zo lief om ook een van jullie lezers een wolkjesslinger cadeau te geven! Daar werken wij, Paloma en Sanne heel graag aan mee! Hoe kan je winnen? Nou, dat is heel simpel.

1. Volg Blije Wolkjes én PS:blog op Instagram
2. Reageer op de foto op Instagram en laat ons weten waarom je wilt winnen. Delen mag!

PS: Neem snel een kijkje op onze Instagrampagina, en wie weet vind jij binnenkort ook een Blije Wolkjes Slinger in je brievenbus!

15
2 Comments
 • Judith
  december 29, 2014

  Geweldige leuke slingers! Ze zijn ook met heel veel zorg gemaakt en dat zie je tot in de kleinste details. Ik onthoud de webshop goed, wie weet hangt er binnenkort 1 in huis ;-). X, Judith

  • Sanne
   december 29, 2014

   Leuk om te lezen Judith! En dat klopt ja, handwerk en met veel zorg gemaakt. We horen t wel als er bij jou ook een hangt! Liefs

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *