Een goed begin..

Door woensdag, januari 6, 2016 5

Niets zo fijn toch als verse bloemen in huis! Liefst zou ik echt mijn hele huis decoreren met bloemen. Elke week kopen wij wel verse bloemen, rozen of tulpjes om het huis op te fleuren. Vooral nu met deze donkere dagen zijn bloemen een welkome verademing en voor mij eigenlijk wel echt een musthave.

Verliefd

Ik was dan ook op slag verliefd toen ik op de beurs Flavourites Live aankwam. Een kleurexplosie die meteen mijn aandacht trokken. De beursvloer was namelijk helemaal aangekleed met de prachtige bloemen van Bloomon. Een voor mij nieuw concept van een bloemenabonnement. Ze bestaat volgens mij een klein jaartje nu en gaan als een speer dus een gat in de markt!

Het werkt

Het werkt namelijk heel simpel. Je sluit een abonnement af op hun website en geeft je voorkeur aan (small, medium of large boeket) en de indrukwekkende boeketten worden kant en klaar bij je thuisbezorgd, hoe vaak en wanneer je wilt dus ook ’s avonds. Wat een verwennerij…

bloemenabonnement

Super vers

Altijd verse bloemen in huis: dat is dus Bloomon. Ik ben vooral aangenaam verrast door de prachtige stijlvolle combinaties die hun bloemstylist Anton wekelijks creëert. Ze gebruiken seizoensbloemen, vers van het land. Daarmee creëren ze opvallende combinaties die denk het beste te vergelijken zijn met het wilde karakter van veldboeketten.

bloemenabonnement

Super lang

Doordat hun bloemen binnen een dag van de kweker bij je thuis zijn, kun je er extra lang van genieten. En dat is dus echt waar, mijn boeket staat inmiddels ruim een week en er is nog geen droog blaadje, hangend takje of wat dan ook te denken dus heb hier zeker nog minimaal een volle week plezier van! Bovendien kun je als er wat bloemen minder fraai het boeket opsplitsen en de mooie overgebleven nog een tweede leven geven in leuke kleine vaasjes.

bloemenabonnement

Eye catchers

Ze creëren geen brave bosjes met opvulgroen, maar stijlvolle, kleurige bloemen die zorgen voor sfeer. De boeketten zijn echt een eye catcher in je huis en fleuren (zoals bloemen betaamt) je huis helemaal op!

bloemenabonnement

 

Bijzonder cadeau

Als je nou echt heel veel om iemand geeft en wilt dat deze persoon elke week of elke twee weken of misschien wel elke maand even aan je denkt… Dan is dit echt een geweldig cadeau: de Bloomon giftcard.

bloemenabonnement

Volg je ons trouwens al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne.

PS: lijkt mij een goed voornemen voor 2016 toch?

5
1 Comment
  • Vlijtig Liesje
    januari 8, 2016

    Ik vind dit een erg leuk idee. Het zijn alleen de kosten waarvoor ik terugschrik. Anders zou ik het zo doen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *