De 4-in-1 Bollard Lamp

Door maandag, maart 20, 2017 4

Deze geweldige Bollard Lamp is een ontwerp van Shane Schneck voor het designmerk Menu. Hij ontwerp producten voor zowel Menu als Hay. Dit is wat de site van MisterDesign verteld over deze bijzondere lamp: ‘Verlichting is soms vernieuwend, soms eenvoudig, zelden is verlichting het allebei. De Bollard Lamp daarentegen is het wél beide. Deze slim ontworpen siliconen lamp kan gebruikt worden als alledaagse hanglamp, maar is in feite 4 lampen in één. Bollard kan namelijk ook gebruikt worden als tafellamp, vloerlamp of schijnwerper.’ Hoe leuk is dat! Mijn interesse was gelijk gewekt want ik houd eenvoud maar vooral van dingen met een briljant idee erachter..

Bollard Lamp

Hier zie je hoe je de Bollard Lamp op verschillende manieren kunt gebruiken in je interieur… dus er is altijd wel een plekje in huis waar deze lamp uitkomst biedt! Met een paar design lampen is het een koud kunstje om het in huis mooi te maken.

Bollard Lamp

Ik gebruik het lampje nu op de kamer van Noah omdat we de woonkamer en keuken nog aan het opknappen zijn maar daar past ie ook leuk toch?

Bollard lamp

Eenvoud

Het Deense MENU Design is een jong Scandinavisch design merk met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken. En dat werkt. De collectie, bestaande uit design meubels en accessoires heeft een stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek. Door samen te werken met bekende en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent.

Design

Zo is deze prachtige WM String Loungestoel van MENU bijvoorbeeld een ontwerp van het Nederlandse WM Studio.

Bollard Lamp

De prachtige MENU WM string loungestoel

4-in-1 lamp

Bijzonder voor aan de wand zijn deze MENU still frame wanddecoraties

De eenvoud en het design van deze producten zijn allemaal schitterend toch!

Bollard Lamp

Mijn wannahave is dit MENU anker kledingrek

En laatst liet Sanne je natuurlijk al meer zien van deze prachtige Menu Folded Tall vaas.

Bollard lamp

Ik vind het prachtig allemaal, jij?

Nog veel meer..

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: hoe zie jij de Bollard het liefste?   

Deze blog werd geschreven i.s.m. MisterDesign.

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *