Trend: 5x Bomber jacket

Door maandag, februari 2, 2015 9

Weer terug van weggeweest is de bomber jacket. Deze stoere korte  jasjes zijn er bij hun ‘come back’ in verschillende varianten. Je ziet ze nu vaak in opvallend vrolijke uitvoering met bloemetjes of met drukke prints. Is dit niet jouw ding dan kun je natuurlijk ook voor casual chique in basic zwart/donkerblauw gaan. Of juist voor een stoere/sporty stijl.

Hoe kun je ze dragen?

Het leuke aan dit jasje is dat ze bij alle stijlen en smaken past. Je kunt er bijvoorbeeld een hele stoere look van maken met je gescheurde spijkerbroek en sneakers of juist een mix van casual /chique door er een mooie skinny of kokerrok met pumps onder te dragen.

Welke past bij jou?

Ik ben een tijdje terug al gegaan voor en donkerblauwe G-star bomber omdat ik deze graag combineer bij mijn Cos skaterrok of een basic ton-sur-ton outfit. Maar denk dat ik er zeker ook nog een leuke bomber met print bij wil voor de zonnige dagen! Anyway genoeg over mij… De keuze is in ieder geval reuze dus er is zeker een bomber jackje dat bij jouw stijl en smaak past! En misschien heb ik er al wel eentje voor je gevonden:

5x bomber jackets

 

1. G-star bomber SALE €89,95

2. Scotch and soda €159,95

3. Asos bomber jacket €157, 15

4. Topshop long bomber €140

5. G-star guilted bomber SALE 69,95

PS: laat het voorjaar maar komen toch! 😉  

9

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge