Tijd voor een nieuw vloerkleedje

Door dinsdag, maart 28, 2017 3

Yessss het is weer lente dus de perfecte tijd om je huis een kleine opfrisbeurt te geven. Dit doe je heel simpel door lekker nieuwe kleuren in je accessoires te kiezen, verse bloemen in huis te halen en alles weer even lekker goed schoonmaken. Oftewel het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ik vind het bijvoorbeeld ook fijn om dit seizoen van kleden, kussen en vaasjes te wisselen. Iets frisser en lichter zodat buiten en binnen meer een geheel weer zijn. Dus ook tijd voor een nieuw vloerkleedje..

Welke stijl past bij jou?

Tegenwoordig kun je overal wel een gave vloerkleden vinden. Vroeger was het meestal een hele uitgave. Nu kun je als je een beetje goed rondkijkt en de aanbiedingen in de gaten houdt echt al wel voor leuke prijsjes iets vinden. Ik ben super geslaagd bij By-Boo met dit prachtige medallion kleed in een iets lichtere kleur dan de grijze variant die ik al had.

Rondje?

Door een rond kleed onder je kleine salontafeltjes te plaatsen kleed je een ruimte net even iets meer aan dan wanneer je de vloer open laat. Ik vind ze helemaal te gek maar voor nu kies ik zelf nog voor iets groter zodat Noah er lekker op kan spelen.

Jute By-Boo vloerkleed rond zwart

By-Bo vloerkleed jute rond naturel

Medallion


Mijn nieuwe kleed komt uit de medallion collectie. Ik had al de grijze variant en nu dus een ietwat lichtere keuze. Sanne had de blauwe (ook nog steeds een prachtige opties als je wat kleur wil toevoegen aan je huis) en nu een roze (komt vast ook nog vaak voorbij op IG).

By-Boo vloerkleed medallion blue

By-Boo vloerkleen Oase mint

Naturel

Als je liever een meer natuurlijke look wil in huis zijn deze kleden misschien een goede optie voor je! Rustig en licht… ook prachtig vind ik.

Patchwork By-Boo vloerkleed

By-Boo leather sisal vloerkleed

Etnische print

Of durf jij te gaan voor de iets meer uitgesproken en ben je nog altijd gek op zwart/wit in je interieur, dan vind ik deze kleden met een etnische look ook prachtig. Combineren met een knalkleur zoals okergeel en je bent helemaal klaar.

By-Boo vloerkleed Teddy

By-Boo vloerkleed pattern

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items.

PS: zit er iets voor je bij?

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge