Leuke cadeautips Moederdag

Door woensdag, mei 10, 2017 1

YESSS MAMA het is bijna zo ver… MOEDERDAG! Eén dag in het jaar dat we worden beloond voor al onze inspanningen. Nee hoor geen zorgen, zo ernstig is het heus niet. Het blijft natuurlijk een geweldig slim trucje van de retail om consumentenbestedingen uit te lokken maar dat neemt niet weg dat het een gezellig moment is voor het gezin om weer even aandacht en tijd aan elkaar te besteden dus commercieel of niet, ik ben voor want ik ben dol op feestjes en tradities!

Online hulp

Manlief heeft ook dit jaar waarschijnlijk weer geen flauw idee waar ie je mee moet verrassen. Hoe bizar is dat altijd toch? Ik weet zonder erover na te denken altijd al wel 10 dingen die nog onmisbaar zijn eigenlijk. Maar goed om hem op weg te helpen en het (nog) makkelijker te maken (gemak dient immers de mens) heb ik leuke cadeautips voor moederdag van ECCO die misschien ook wel iets voor jou zijn.

Onmisbaar: de witte sneaker

Tis de hoogste tijd voor nieuwe witte sneakers. Net als je t-shirts moet je oude af en toe vervangen. En aangezien de witte sneaker nog het straatbeeld regeert onmisbaar in elke collectie.

Je kunt gaan voor deze klassieker:

cadeautips moederdag

Ecco soft sneaker €99,99

 

Óf je gaat voor deze bloemrijke sweeties in zachte pastelkleuren:

tips moederdag

Ecco soft sneaker €119,99

Ik vind beiden helemaal leuk! Maar ga voor het bloemetje! Helemaal leuk onder een zomers roze plissé rok..

Altijd goed: een nieuwe tas

Als je de kleur van je sneakers ergens in je outfit terug laat komen middels een accessoires zit je altijd goed. Dus bij een paar nieuwe witte sneakers hoort natúúrlijk een mooie nieuwe witte tas zodat je weer helemaal fris de zomer in kunt.

cadeautips moederdag

Ecco witte tas €219,99

Ben je niet het geschikte (nette) type voor een witte tas dan is deze mooie pastelblauwe natuurlijk ook een mooie match!

cadeautips moederdag

Ecco tas blauw €169,99

Meer!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: ik ben klaar voor het ontbijtje op bed! Jij? 

– Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door ECCO shoes.

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge