Meer weten?

Wil je met ons samenwerken, je producten via ons promoten of gewoon iets meer weten over ons blog, Paloma en Sanne of een van de posts? Stuur dan een e-mail naar info@psblog.nl en we zullen zo snel als we kunnen contact met je opnemen!

Samenwerken of adverteren

PS:blog biedt verschillende mogelijkheden voor online adverteren aan. De mogelijkheden bestaan uit een banner of blogpost over jouw merk of artikel. Ook is er de mogelijkheid om ons grootste kanaal Instagram actief in te zetten. Hierbij houden we altijd rekening met onze eigen smaak, de interesse van onze bezoekers en of het relevant is voor het blog. Berichten die onderaan de afbeelding met een ‘S’ bevatten zijn in samenwerking met een bedrijf.

Wil je gebruik maken van onze mogelijkheden om te adverteren? Stuur dan een e-mail naar info@psblog.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Samenwerking PS:blog en…

PS:blog werkt veel samen met webshops. Regelmatig met dezelfde shops. Natuurlijk alleen de shops die we ge-wel-dig vinden, want dat is wat wij delen met onze lezers en volgers. Momenteel werken we regelmatig met Toddlers and Tees, Kidswithflair en Ik Ben Zo Mooi.

PS: Wij zijn natuurlijk ook actief op social media

Like ons op Facebook, volg ons op Instagram, Pinterest en bloglovin.

 

mama blog psblog

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge