Samenwerken of adverteren

PS:blog biedt verschillende mogelijkheden voor online adverteren aan. De mogelijkheden bestaan uit een banner of blogpost over jouw merk of artikel. Ook is er de mogelijkheid om ons grootste kanaal Instagram actief in te zetten. Hierbij houden we altijd rekening met onze eigen smaak, de interesse van onze bezoekers en of het relevant is voor het blog. Berichten die onderaan de afbeelding met een ‘S’ bevatten zijn in samenwerking met een bedrijf.

Referenties

Momenteel werken we regelmatig met Toddlers and Tees, Kidswithflair, By-Boo, Nelson schoenen, Mister Design en Ik Ben Zo Mooi.

Wil je met ons samenwerken, je producten via ons promoten of meer weten over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar info@psblog.nl en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

mama blog psblog

1 Comment
 • Elske
  oktober 1, 2018

  Hoi Paloma en Sanne,

  Jullie hebben een keer een workshop Sociale Media gegeven op de HAN. Verzorgen jullie ook ouderavonden op basisscholen? Op de basisschool van mijn kinderen, willen we de komende ouderavond als thema Mediawijsheid en nu zoeken we een geschikte spreker/workshopgever. Is dit wat voor jullie?

  Ik hoor het graag!

  Groeten Elske van der Kolk