Converse voor de zomer

Door dinsdag, april 18, 2017 3

Converse, wie kent ze niet? Al jaar en dag worden ze gedragen door jong en oud. Benjamin versleet al een aantal paar dus tijd voor een nieuw paar. Gingen we eerst voor de AllStar, koos ik dit keer voor de Converse Starplayer. En ze zijn wit, nog wel. Ik gooi eigenlijk alle sneakers van Benjamin in de wasmachine, werkt prima! En die van mij trouwens ook. En ik ben niet de enige zag ik afgelopen weekend op Instagram. Nu het zonnetje weer begint te schijnen vond ik het tijd voor een zomerse blog. Ben je klaar voor wat zomerse lookjes?

Converse sneakers Nelson

Converse met klittenband

Zomer staat voor sneakers. Witte sneakers! En deze snoepjes hebben klittenband. Handig voor een peuter van 3. Want wij zijn nog niet klaar voor veters strikken. Deze witte Converse sneaker kan Benjamin lekker zelf aan- en uitdoen. Ik vind de All Stars van Converse altijd erg leuk, voor alle leeftijden, maar deze zijn ook erg leuk! Net even wat anders.

How to? Zomerse lookjes

Paloma en ik zijn gek om het maken van setjes voor de boys. Ik heb ook 3 favoriete lente/zomer lookjes gemaakt. Een goede gymp kan het hele jaar door toch?
Converse sneakers NelsonEen spijkershirt, hemdje en sneaker, ik kan niet wachten tot het zo ver is. De jeans zijn van I dig denim en de tanktop van Mini Rodini via Toddlers and Tees.
Converse sneakers NelsonOok hier weer fan van Mini Rodini. Het dino short kocht ik in de sale en de kikkers komen uit de nieuwe collectie. De zonnebril vond ik bij Hema.
Converse sneakers NelsonKocht ik vroeger ripped jeans, dat is niet meer nodig. Ik weet niet hoe Benjamin het doet, maar hij creëert ze tegenwoordig zelf. Gewoon in de zandbak met zijn vriendjes Bob de Bouwer, Rollie en de rest. Altijd gezellig! Het oranje shirt is van Little Rookies, een Nederlands merk dat je echt even in de gaten moet houden. Ik ben zeer benieuwd naar wat je van deze schoenen en lookjes vindt… En natuurlijk of je ook fan bent van Converse… Wij namelijk wel!
Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!
PS: Liever wat anders of Converse mét veters? Check dan al deze jongensschoenen

3
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *