De leukste UV zwemkleding

Door vrijdag, april 12, 2019 2

Online shop je tegenwoordig de leukste UV zwemkleding voor je kind(jes). Het is echt perfect! De UV zwemkleding beschermt kinderen tegen de UV stralen en zorgt ervoor dat kinderen in de zon niet verbranden. Scheelt heel veel smeren, en weer insmeren en nog een keer insmeren. Ok, je moet blijven smeren, maar wel veel minder. En na een plons in het water moet je vaak opnieuw smeren.

We weten allemaal hoe belangrijk goede zonbescherming is. maar hee, een beetje stylish voor de dag komen kan ook geen kwaad.

Naast de toffe print(s) is het ook goed om te weten dat de stof ook heel fijn is. Het droogt namelijk heel snel, heel anders dus dan een t-shirtje in het water.

UV zwemkleding beach bandits

Check even de site van Toddlers and Tees voor nog meer hippe, unieke en vrolijke UUV zwemkleding. Ik zag zelfs een luipaard zwembroek, yay!

Vakantiekriebels met de Beach and Bandits Stingray

Ik heb echt zo veel zin om op vakantie te gaan. Het duurt nog eventjes maar de basis kan maar beter geregeld zijn ;-). Meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Deze leuke setjes zijn natuurlijk ook perfect voor het spelen met water in de tuin!

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *