De leukste zomerjassen voor kinderen!

Door maandag, maart 30, 2015 6

Met deze eerste mooie dagen willen wij het liefste zonder jas naar buiten, wijn drinken op het terras, naar de speeltuin of het strand. Maar we moeten nog even geduldig zijn tot de temperaturen boven de 20 graden uitkomen. Zeker na dit regenachtige weekend… Voorlopig nog even de jas aan. Maar om ook hier een feestje van te maken, wordt het tijd om een nieuwe jas uit te zoeken! En het liefste niet te duur, want de kindjes doen er maar 1 seizoen mee. Dus werd het tijd om even wat toppers op een rijtje te zetten.

Een selectie met zomerjassen voor kinderen

Ik zag al wat betaalbare zomerjassen voor kinderen en stiekem ook uitschieters, maar leuke zomerjassen voor kinderen shop je online bij www.otto.nl, www.orangemayonnaise.com, www.noeser.eu en www.hm.com. Voor jongens én meiden! Een spijkerjasje is ook een goede keuze, weet je waarom? Die jasjes kan je het hele jaar door dragen! Een spijkerjasje kan ook binnen gedragen worden, en we weten allemaal hoe snel de kiddo’s groeien, dus extra lang plezier van de jasjes.

5 zomerjassen voor kinderen
1. Jas nOeser groen
2. Baseballjasje blauw
3. Krokodillenprint Mini Rodini
4. Jas H&M blauw
5. Spijkerjas blauw

En kijk ook eens hier voor nog meer jassen!

Ook een sjaal mag niet ontbreken!

Bij een zomerjas hoort ook een mooie sjaal, dus ook een paar mooie items die je erbij kunt shoppen. Ik zou gaan voor een sjaal van Mingo of Otto! Goede basics, en prima te combineren! Benjamin heeft zelf de sjaal van Mingo, en die staat hem erg goed. Het is ook een hele fijne stof, een beetje stretch, en dat blijft ook weer mooi na verschillende wasbeurten.

sjaal otto sjaal mingo

Bestel je sjaal gewoon online via Otto via www.otto.nl Mingo via Toddlers and Tees.  Met ons drukke leven, kids, werken, vrienden, familie, me-time, dan is online shoppen echt wel een uitkomst. Ik heb afgelopen weekend maar even een bosje tulpen aan de overburen gegeven. Want de pakketbezorger mist mij helaas erg vaak, en dan is de uitspraak ‘beter een goede buur…’ toch weer een beetje waar! Ik zou zeggen happy shopping! Volg je ons al via Instagram , Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

PS: Stiekem is het shoppen voor een zomerjas ook leuk, want deze exemplaren mogen gezien worden!

 

6
1 Comment
  • lieke
    maart 30, 2015

    Oeeh die van noeser! ! Love it! !

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *