Ton sur ton met de pond spiegel

Door donderdag, februari 18, 2021 4

Een ruimte die je niet snel aanpakt is de bijkeuken of het washok. Bij ons in huis is dit een ruimte die je meer gebruikt dan je denkt. Met mooi weer (en tijdens de heftige sneeuw) gaan we vaak achterom en dan kom je binnen via de bijkeuken. De prullenbakken staan hier en de wasmachine staat ook dagelijks aan. Daarnaast hebben we met 2 kids ook ineens veel schoenen, sloffen, laarzen, jassen en zo. Dus echt een tekort aan opbergruimte. Daar is gelukkig verandering in gekomen met een mega grote kast met 2 schuifdeuren zodat alles mooi is weggewerkt, super fijn. Ook de wasmachine en de droger zijn weggetoverd. De bijkeuken was met de komst van deze fijne kasten alleen nog wat kaal. De styling liet even op zich wachten want ik vond het lastig om een stijl te kiezen. Ik besloot de kasten en de muur in dezelfde kleur te verven om meer eenheid te creëren. En het plafond kreeg ook een kleurtje wat meteen een tip is, dan maak je een ruimte pas echt af. Het uitgangspunt: ton sur ton en rust. Met een zwarte tegelvloer en witte tegels aan de wand vond ik dit nogal een uitdaging. Nu vraag jij je misschien af, wat is ton sur ton? De letterlijke vertaling uit het Frans is tint op tint. Binnen het kleurenpalet komen veel verschillende tinten van dezelfde kleur voor en zo creëer je een rustig en stijlvol effect.

De styling

Ferm Living wist mij ook deze winter weer te verrassen. Dit keer met de Pond spiegel, die ontworpen is door Trine Andersen. Redelijk nieuw in de collectie en er zijn 2 varianten (en 3 maten). Deze spiegel met een mooie messing rand was precies wat er miste aan de muur. De spiegel zorgt ervoor dat deze lichte ruimte nog meer licht krijgt door de weerkaatsing. Verder zocht ik nog naar natuurlijke materialen zoals droogbloemen en hout om wat warmte toe te voegen. Ik zie de spiegel ook al wel helemaal voor me in de hal, de badkamer of in de slaapkamer. De messing rand en de unieke vorm maken deze spiegel een must-have voor in huis. Hoe je hem ook stylet, zorg dat het een eyecatcher aan de muur wordt! Bekijk hier nog meer mooie Ferm Living accessoires.

PS: Wil je het eindresultaat zien? Bekijk ook deze Reels op Instagram zodat je een goed beeld krijgt van deze mooie ruimte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door www.psblog.nl Paloma & Sanne (@psblog)

Deze blog schreef ik in samenwerking met MisterDesign.

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *