De stipjes van Mingo!

Door zaterdag, oktober 13, 2018 2

Al jaren favoriet. Waarom? Omdat we gek zijn op basics. En laat Mingo daar nu ook dol op zijn. Ook na 40 keer wassen blijft het mooi en als het per ongeluk in de droger verdwijnt, no problemo. Het blijft mooi. Voor Pip vind ik de stipjeslijn zo leuk! Ik maakte 2 looks, kijk je mee?

Impress with a dres

Jurkjes worden steeds leuker bij Pip. Het zit natuurlijk enorm lekker en het maakt het erg schattig. Het zachte ribjurkje is uit de nieuwe Hema collectie en de maillot is er eentje van vorig jaar.

mingo kleding mingo dots broek

 

mingo kleding mingo dots broek

Is het geen schattig lookje? De haakjes zijn van Ferm Living, de panter van Doing Goods (Gevonden bij Sissyboy) en het kroontje van Suusies.

Een stoere girly look

De winterversie van stipjes broek (Dots) is een stuk dikker. Erg fijn, want als de temperaturen straks dalen of als we ’s ochtend sop de fiets zitten dan is een warme(re) broek toch wel fijn. Ik vind roze en de Mingo stipjesbroek goed samengaan. De roze ruffletrui is van Zara. Hij staat zo leuk bij haar blonde haar.

mingo kleding mingo dots broek

mingo kleding mingo dots broek

mingo kleding mingo dots broekStoere meidenlook

En de Vans, ja die maken de look lekker stoer en af!mingo kleding mingo dots broekWil je een kijkje nemen in de kledingkast van onze kids? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Wat vind jij leuk voor meiden? Girly of stoer?

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *