De wereld die Etsy heet

Door zondag, juli 27, 2014 3

Ik val gelijk met de deur in huis. Etsy is Bananas! De beroemde uitspraak van über-stylist en moeder van twee Rachel Zoe Bananas is zeer toepasselijk op een van mijn eerste aankopen die ik via Etsy deed.

Ik heb het nu over de fantastische Etsy-shop MarmaladeSkyBaby, daar vond ik een legging met bananen. Zelf vind ik het broekje BANANAS! De beroemde uitspraak van celebrity stylistRachel Zoe bleef terugkomen in haar reality show ging gelijk door mijn hoofd. Als moeder mag je toch wel een beetje humor hebben. En zo plaatste ik mijn bestelling bij de fantastische shop van eigenaresse Sarah.

Zijn jullie al bekend met Etsy? Het is een wondere wereld, mét een super fijne app, die je zo door de shop heen loodst. Ideaal als je ’s avonds lekker op de bank zit met een kleine op schoot, terwijl paps een voetbalwedstrijd kijkt. Iphone of tablet erbij en shoppen maar.

Zelf ben ik groots fan van PayPal. Ooit gekoppeld aan mijn credit card en nu klik klik en voor ik het weet is de bestelling afgerond. Helaas denkt mijn vriend hier soms anders over, maar ach, je leeft maar een keer. En de kleine mag natuurlijk wel goed gestyled voor de dag komen..

Ik dwaal af. Op Etsy zitten de meest fantastische kleine winkeltjes. Veelal met producten die met de hand gemaakt zijn. Oei dat klinkt suf, maar dat is het niet. Het leuke is dat je ook (nadat je een account hebt aangemaakt) favoriete shops én items kunt opslaan, maar ook bij andere een blik kan werpen. Zo kwam ik zelf bij MarmeladeSkyBaby uit. Ik zocht een hippe broek, die ook nog een beetje betaalbaar was. Binnen een week werd bestelling op mijn werk geleverd. Je ziet gelijk wat de verzendkosten zijn, het bestellen is zo gepiept.

Een aantal andere vondsten heb ik voor je op een rijtje gezet:

Short via MarmaladeSkyBaby

MarmaladeSkyBaby

 

Legging via LaVieSadie

LaVieSadie

 

Legging via ThisFreckledGirl

ThisFreckledGirl

 

Ps: Etsy is toch gewoon bananas?

3
0 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge