Design cadeaus onder de € 60,-

Door maandag, augustus 5, 2019 2

Het is altijd leuker om een echt cadeau te geven. Een cadeaubon is vaak wat saai, Wanneer je met een aantal bent en je wilt iets leuks geven, dan blijft dat altijd lastig. Ik heb 3 toffe items uitgezocht. Die wellicht ook wel mooi zijn om zelf voor je verjaardag te vragen.

HAY Colour Vaas

Een mooie vaas, dat is altijd fijn! Om te krijgen en om te geven. Dit exemplaar van HAY is verkrijgbaar in meerdere kleuren en modellen. Tip: Geef eens een  keer mooie takken ipv bloemen. Model medium is er al voor € 45,-. Deze mooie vaas misstaat niet in menig huis.

HAY Colour Vaas

 

Muuto Platform Tray

Deze fijne tray staat ook op ons aanrecht. Maar hij is ook erg leuk om op de eettafel te zetten. De Platform Tray van Muuto is perfect om mooie spullen op te presenteren. De ronde vorm maakt het ook wat speelser. Ga voor donkerrood of grijs. Hij kost € 59,-.

muuto cadeau

Ferm Living Bau Pot

Think Pink! Van een beetje roze worden we allemaal wel blij! Vandaar ook deze bloempot van Ferm Living in dit lijstje.
1. dit merk blijft favoriet,
2. hij kan voor binnen en buiten
3. hij is roze :-).

De bloempot is ontworpen door Herman Studio. Het strakke design van deze en de fijne kleuren maakt het een eyecatcher. Hij is er in 2 formaten, pot Small heeft een hoogte van 24 centimeter en pot Large is 38 centimeter hoog. Toevallig zijn deze mooie potten nu afgeprijsd, dus wellicht ook leuk voor jezelf? 🙂 Small van € 39,- naar € 33,15 en Large van €69,- naar € 58,65.  Wil je straks wat geven dat ook binnen kan, de kleuren zijn divers. Fleur een saai hoekje op met een toffe plant.

Ferm Living Bau Pot design cadeau

Wil je meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram of Facebook. Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Geef jij vaker een gezamenlijk cadeau? Gat jouw hart ook sneller kloppen van design cadeaus?

 

Deze blog is geschreven i.s.m. MisterDesign.

 

 

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge