Tip! Een nieuwe betaalbare design radiator

Door dinsdag, december 13, 2016 6

Ben jij jouw radiator ook zo beu? Opgelet! Ik heb dé oplossing voor je lelijke radiator gevonden! Een design radiator. En het is super simpel en betaalbaar. Bedek je huidige radiator met een cover en hij is als nieuw. In onze keuken hangt sinds kort een cover van Sentimo en we zijn er zo ontzettend blij mee. Hopelijk krijgen nog meer radiatoren een make-over. Want eerlijk is eerlijk, je radiator is nooit mooi. Kijk je even mee naar before en after foto’s?

Before de design radiator

De radiator die er hangt is erg groot, lees heel breed, hij is vrij hoog, dus komt boven de keukentafel uit, niet zo wit als de muur en valt enorm op. We waren er niet heel erg blij mee. Maar ja, wat doe je er aan? Wit lakken? Beetje onhandig met het rooster er op, en mocht het niet zo mooi zijn, het is echt een gevaarte. Gelukkig vond ik online Sentimo. Er ging een wereld voor mij open.

design-radiator-before-sentimo

design-radiator-before-sentimo

design-radiator-before-sentimo

oude-radiator-vervangen-voor-design-radiator-sentimo-ervaring-10Dit was dus de keuken voordat wij de Sentimo radiator bekleding plaatsten. Ik kan er niet veel moois over zeggen…

Het bestellen is super simpel. Er is een handig keuzemenu en daar doorloop je gewoon de stappen. Kies je radiator, geef aan welke knop je hebt en waar die zit, vertel wat over de leiding, geef de formaten door en dan komt de leukste stap, uitzoeken maar!

design radiator bekleding kleurPrachtige kleuren! Zo kun je er ook echt een eyecather van maken. Bekijk hier de opties van Sentimo.

After – wat een verschil!

De Sentimo radioatorbekleding werd bezorg en we hebben hem gelijk opgehangen. Het was echt een kwestie van klikken en ophangen. De bijgeleverde magneten zijn heel sterk. We klikte hem er zo op. ZO BLIJ MEE!

design-radiator-goedkoop-sentimo-radiatorbekleding-1Wat een verschil he! De keuken is ineens een stuk lichter en strakker.

design-radiator-goedkoop-sentimo-radiatorbekleding-1De radiator is nog steeds een stuk hoger dan de eettafel maar dat is nu helemaal niet erg. Je kunt er zelfs iets op zetten. Lekker strak dus!

Kies je kleur!

Je kunt verschillende kleuren kiezen. Wij kozen voor onze design radiator het witste wit. De metalen radiatorbekleding geeft de bestaande paneelradiator in -letterlijk-  één klik een nieuwe look. Strak vormgegeven, in de kleur die past bij jouw inrichting, in elk gewenst formaat en zónder hak- of breekwerk. Handig! Het maakt niet uit of je een kolomradiator of een plaatradiator hebt (die hebben wij).

design-radiator-goedkoop-sentimo-radiatorbekleding-4Het blijft een groot ding, maar nu is het echt een blikvanger. We hebben al veel complimenten gekregen.

Welk model radiatior bekleding?

Je kunt kiezen voor een gladde radiatorcover (solid) of juist een cover met groef (groove).

design-radiator-goedkoop-sentimo-radiatorbekleding-3Wij hebben de cover met groef gekozen. Ook omdat het echt een hele grote radiator is. Sentimo heeft als doel om een simpele ‘doe het zelf ‘ oplossingen te produceren. Ik kan je zeggen, dat is ze gelukt!

 

Je verliest trouwens ook geen warmte, het is namelijk geen echte ombouw, maar een hele dunne metalen constructie.

sentimonl-instagram-radiator-bekleding-design-radiatorVergeet Sentimo ook niet te volgen op Instagram, daar staat echt prachtige plaatjes op! En dus ook een dosis interieurinspiratie. Ik zie soms echt de meest prachtige ruimtes voorbij komen.

En wil je meer van ons zien? Kijkje in mijn keuken nemen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken.

PS: Mijn familie is al om en wil ook kap voor kap uhh ik bedoel stap voor stap de radiatoren in huis aanpakken. En jij?

 

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Sentimo.

6
4 Comments
 • Mieneke
  december 13, 2016

  Hoi Sanne,

  Dat is inderdaad een wereld van verschil! Mooi hoor! Naast de radiator zie ik een supergaaf tafelkleed op je foto 🙂 Mag ik vragen waar je die gekocht hebt?

  Groet, Mieneke

  • Sanne
   december 13, 2016

   Hoi Mieneke, dankje! Het is echt een aanwist voor de keuken die bekleding. Het tafelkleed heb ik al paar jaar, online besteld, weet de shop niet maar even zoeken via Google en je komt een heel eind. Succes!

 • Vlijtig Liesje
  december 13, 2016

  Wat een vondst zeg! Ik vind verwarmingen ook altijd zo lelijk. Maar op deze manier kun je ze prachtig pimpen!

 • Cvswarmte
  april 25, 2017

  Mooie verwarming hoor, ziet er goed uit! Er is tegenwoordig ook van alles te verkrijgen, waar je (woon)kamer echt een boost van krijgt! Johan

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *