Design speelgoed

Door maandag, december 14, 2015 5

Flinders zou Flinders niet zijn als ze niet ook het mooiste design speelgoed voor je in hun collectie hebben opgenomen. Weet zeker dat je met deze spullen het helemaal niet zo erg vindt als ze door het huis slingeren.

Looks like Magis

Zo hebben ze onder andere de producten van Magis Design, in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de design meubelen en kindermeubels van Magis niet meer weg te denken uit de meest trendy interieurs.

puzzle-carpet-sand-magis-600x600_1

Gegarandeerd uren speelplezier met de Magis Puzzle Carpet.

Zo hebben ze mooi kartonnen speelgoed zoals de Magis Puzzle Carpet. Wie van puzzelen èn op de grond spelen houdt, slaat met het Puzzle Carpet speelgoed van Magis twee vliegen in een klap. De puzzelstukken van het het Puzzle Carpet speelgoed zijn er in beige, groen en blauw en je kunt ze uitbreiden zoveel je wilt. Zo maak je met dit speelgoed je eigen ter land, ter zee en in de lucht!

Mag ik een puppy?

Of de leuke Puppy kinderstoel! Wie de Magis Puppy kinderstoel ziet, wil hem meteen mee naar huis nemen. Het is het ideale huisdier: je hoeft hem niet uit te laten, maar hij wil af en toe best mee naar buiten. Hij verhaart nooit en blaft niet. Deze puppy is direct een speelkameraad voor de kinderen, waar ze op kunnen zitten als ze uitgespeeld zijn.

Flinders speelgoed

Wie weet kun je deze cute Puppy Kinderstoel leren pootje geven

Get me to the Zoo

Óf haal de dierentuin in huis met het My Zoo speelgoed van Magis. Dit bijzondere speelgoed laat je dikke vrienden worden met een beer, een giraf en een olifant. Ze zijn van aardig formaat, maar van karton, dus je kunt ze hebben. De dieren van het My Zoo speelgoed leer je van top tot teen kennen, want je zet ze eerst zelf in elkaar. Daarna kun je ze beschilderen of beplakken of ze laten zoals ze zijn. Dus zo mak je er helemaal je eigen ding van!

Flinders speelgoed

Let’s go to the Zoo, at home

Knock on wood

Liefst zou ik alleen maar houten speelgoed in huis hebben (kansloos aangezien Playmobil en Lego niet van hout worden gemaakt) maar als je je best doet is er echt zoveel leuks te vinden. Zo vond ik bij een prachtige houten schommelpaard. Dit is hét Kay Bojesen Rocking Horse schommelpaard. Schommel op de Rocking Horse, en waan jezelf een cowboy, circusartiest of jockey. En maak je geen zorgen dat dit paard je afwerpt en weg galoppeert. Door het klassieke design, dat jong en oud aanspreekt, verwachten wij niet dat de Kay Bojesen Rocking Horse binnenkort zal vertrekkenFlinders speelgoed

Lekker chillen

fat-90066005-grs-fatboy-co9xs-grijs1-600x600

Lijkt een knuffel he maar dit is echt een heerlijk groot Fatboy lounge kussen!

Natuur-lijk

Haal de natuur in huis met de muursticker boom uit de Home Tree collectie van Kek Amsterdam. De muursticker bestaat uit een fotografische print van een mooie witte berk van maar liefst 2.60 meter hoog! Super leuk voor mijn kleine houthakker thuis..

 

Flinders speelgoed

Ook een soort van hout deze prachtige muursticker

Keuze genoeg toch om de kids én jezelf een groot plezier te doen lijkt me..

Volg je ons trouwens al via Instagram, Facebook of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne.

PS: misschien nog iets leuks voor onder de Kerstboom 😉

5
2 Comments
  • Vlijtig Liesje
    december 16, 2015

    Mooi spullen allemaal. Voor die groene ‘hond’ vind ik leuk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *