Deze vaas van HAY wil je gewoon winnen!

Door woensdag, februari 13, 2019 5

Elk seizoen heeft weer zijn eigen bloemen. Zo leuk! Deze paarse knapperds vond ik bij de Appie en ze hebben heel lang gestaan. De groene vaas van HAY kleurt er goed bij. Hij staat nu te pronken in de keuken. Ik denk dat ik er binnenkort een fijne (bloesem) tak in zet.

Vaas van HAY misterdesign psblog winactie groene vaas (4)
#ikbenhelemaalonderstebovenvanjou

Even wat achtergrond info overde groene vaas van Hay voordat je alles vertel over de winactie. De Hay Colour Vaas is ontworpen door het Nederlandse designduo Scholten & Bajings. Hun deisgn is te herkennen aan de unieke combinaties van kleuren en patronen en de minimalistische vormgeving. De unieke creaties worden in een omgekeerde volgorde bedacht. Scholten & Baijings kiezen eerst materialen en kleuren en bedenken hier vervolgens een product bij. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren. Groen, blauw en transparant. Er zijn ook 3 formaten te koop. De kleinste en de grootste hebben grafische lijnenpatroon in het glas. De medium vaas is net een tikkeltje anders. Hij is echt zeer mooi afgewerkt! Het Deense merk HAY werkt vaak met verschillende designers.

Winactie!

Deze mooie groene vaas kun jij ook winnen, zo leuk! Hoe? Dat is natuurlijk weer very easy.

Wat moet je doen?

  1. Volg MisterDesign en PS:blog op Instagram
  2. Laat een reactie achter onder de foto zodat ik weet dat je meedoet

Je kunt meedoen tot en met zondag 17 februari. We nemen contact op met de winnaar!

Vaas van HAY misterdesign psblog winactie groene vaas (4)

Vaas van HAY misterdesign psblog winactie groene vaas (4)

Vaas van HAY misterdesign psblog winactie groene vaas (4)

Is het geen plaatje? Fijn, fleurige bloemen in de keuken! Heb jij altijd bloemen in huis? En ga jij voor 1 grote vaas of juist meerdere kleine vazen bij elkaar? Check hier nog even meer design Vazen. Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Denk je er aan om MisterDesign te volgen? Zij maakten deze blog mogelijk en hebben echt de mooiste items in de webshop

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *