Doe mij maar gewoon de Dr. Martens zwart

Door zondag, oktober 29, 2017 4

Hoewel de Dr. Martens boots nog steeds onmisbaar zijn in je schoenencollectie heb ik ze nog altijd niet!  In de collectie van Nelson shop je diverse boots in de leukste prints en kleuren. Maar ik wil eigenlijk gewoon de zwarte, geen lak maar gewoon de stoere variant. Dus kwestie van bestellen, dacht ik..

Variatie

Dat Dr. Martens allerlei leuke variaties heeft bedacht op deze boots wist ik natuurlijk al want ik schreef al eerder over deze klassieker. Maar dat er zoveel verschil zit in de ‘gewone’ zwarte boots realiseerde ik me eigenlijk niet totdat ik ze eindelijk ook voor mezelf wilde aanschaffen.

Modelletje lang

Zo kunnen je kiezen voor deze stoere warme variant.. Ziet er heerlijk aangenaam uit toch, zelfs de naam is mooi: Dr. Martens Aimlita!

 

Of deze (stiekem mijn favoriet): Dr. Martens lang…Dr martens zwart

Of toch kort

 

 

Dit zijn denk ik wel de beroemdste: de Dr. Martens Pascal.

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze Dr Martens zwart laag met stalen neuzen. Ideaal!Dr Martens zwart

Ook voor kids

En niet alleen dames, ook voor de kids vind je bij Nelson stoere Dr. Martens modellen. Te cute toch! Ik heb Noah eindelijk zover. Heb ze aan hem verkocht als stoere legerkistjes en toen was ie om ;-))..

Wil je meer zien? Kijk dan eens op Nelson.nl. Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates met veel leuke shops en merken en natuurlijk onze heerlijke kids.

PS: ben eruit, ik ga voor hoog! 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge