Dr Martens: geschikt voor het hele gezin

Door dinsdag, december 6, 2016 4

You love ‘m or you hate them.. De Dr Martens boots blijven in het straatbeeld pronken en ik vind ze zoooo leuk. Voor de heren en de kids. Maar helaas heb ik de pech dat man- en zoonlief tot de andere categorie behoren helaas. Toch blijf ik er naar kijken en twijfel ik of ik ze niet gewoon een keertje voor mezelf moet aanschaffen. Menig fashionista weet nog altijd een super leuke look te creëren met de Dr Martens en stiekem houd ik van het tikkeltje alternatieve stijltje van de Dr Martens.

dr martens

Voor de kids

Vind ze vooral voor de kleine meiden en jongens, dan krijg je zo’n wijs plaatje. Skinny broekje, legging of maillot en dan van die grove laarzen eronder. Helemaal stoer!

dr martens

Voor hem

Maar ook voor de heren vind ik deze booties een leuke opties. Geeft ‘m net even een nonchalante uitstraling en vooral in combi met nette blouse en bijvoorbeeld een vest.. Ik zie het wel voor me!

dr martens

Of toch gewoon voor mezelf

Het meest waarschijnlijke is dat ik gewoon zelf een paar Dr Martens voor mezelf aanschaf. Leuk onder jurkje of nette broek. Vrees dat mijn collega Vincent wel weer gaat steigeren maar dat gaat me niet weerhouden ;-).

dr martens

Wil je meer zien?Kijk dan eens op Nelson.nl. Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates met veel leuke shops en merken en natuurlijk onze heerlijke kids.

PS: are you a lover or a hater? 

4
1 Comment
  • Patricia
    december 7, 2016

    Vraag me wel af of ze ook goed zijn voor die kindervoetjes… Zien er altijd zo degelijk uit, maar zijn ze weer net niet iets te stijf voor die kleintjes…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *