Verzorging voor mama en kind: Earth Mama Angel Baby

Door dinsdag, november 4, 2014 9

Vandaag een bijzondere webshop van de week: Earth Mama Angel Baby. We hebben wat producten getest (gesmeerd en gedronken), een winactie (voor aanstaande moeder en kind) en een exclusieve kortingscode (gewoon, omdat het kan) voor jou als lezer van PS:blog.

Earth Mama Angel Baby

Het in Amerika opgerichte bedrijf Earth Mama Angel Baby heeft een complete lijn van veilige, 100% natuurlijke producten voor lichaamsverzorging en (kruiden)theeën ontwikkeld, die helpen bij de meest voorkomende ongemakken van zwangerschap, borstvoeding en de bevalling. In de lijn vind je ook verschillende heerlijke producten voor baby- en gezinsverzorging. Dit alles met hoogwaardige kwaliteit, gecertificeerd biologische kruiden en vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.

Het testpanel

Natuurlijk wilden wij, van PS:blog de producten eerst testen. Wij kregen verschillende producten opgestuurd, dus hebben wij een uitgebreid testpanel opgezet. De producten zijn getest door 4 dames. Even de high lights op een rijtje.

Paloma , moeder van Noah, 3,5 lentes jong testte de Baby shampoo & body wash
‘Het is een heerlijk zachte schuimachtige substantie voor het haar en het lichaam. In eerste instantie dacht ik dat ik een heerlijk licht citroengeurtje rook maar het is sinaasappel. Het pompje vind ik ideaal, het liefst heb ik alle verzorgingsproducten in een verpakking zoals deze, het voorkomt knoeien of grote klodders. Ik denk dat Noah en ik deze moeten delen want ik vind de shampoo/wash voor mezelf ook wel erg lekker!’

Sanne- moeder van 11 maanden oude bébé Benjamin testte onder andere body lotion
Baby bodylotion: ‘Toen ik aan het eind van mijn zwangerschap liep was Zwitsal in de aanbieding, alles met 50% korting. Met twee volle tassen liep ik de winkel uit. Om er na de geboorte van Benjamin achter te komen dat zijn huidje er niet goed tegen kan. Hier had ik niet over nagedacht en zit ik thuis met alle spullen. Ik had beter kunnen investeren in een product wat niet vol zit met parfum en andere stoffen waar moeders blij van worden, maar de baby’s wat minder. Het is een frisse geur en het pompje werkt prettig.’

Jonge moeder, onlangs bevallen van een prinsesje, volop genietend van de kraamtijd testte de bottom butter
‘Wat een verlichting. Ik ben niet echt van het smeren maar de huisarts zei dat ik dat beter wel kon doen. De butter is gemakkelijk aan te brengen, alsof het olie is maar het blijft alleen op de plaats daar waar het aangebracht is. De butter is verkoelend (zoals dampo) wat een beetje afleiding geeft voor de pijn. Het is ook weer prettig te verwijderen. Plakt niet, dat is ook erg fijn.’

Stralende mommytobe, 25 weken zwanger en heeft een prachtige buik testte onder andere de body butter
Body butter: ‘Met een buik die op knappen staat (vanwege te veel lekker avondeten en een steeds groter wordende baby) stommel ik de trap op. Wat een heerlijk moment om eens extra goed voor mijn buik te zorgen. Bij het openen van het flesje komt direct de sinaasappelgeur naar buiten. Lekker! Ik heb vrij veel pompjes nodig om mijn lijf in te smeren, maar ik voel me daarna wel lekker fris en zacht. Ik ben benieuwd hoe vriendlief reageert op de geur als hij binnenkomt… Het valt me gelukkig mee! Bij de Zwitsalcrème voor aanstaande mama’s kreeg ik namelijk wel direct een opmerking: ‘het ruikt hier naar baby’s!’. Mijn eerste ervaringen met zijn dus goed. Het ruikt lekker fris, trekt snel in en voelt zacht aan. Ik ga het zeker vaker gebruiken!’

Pakketje met fijne producten cadeau geven?

Wij mogen twee leuke setjes met producten van Earth Mama Angel Baby verloten. Wij kunnen niet kiezen, dus daar mag jij ons bij helpen. Welke top mama gun jij dit leuke cadeautje? Tag haar via onze Facebookpagina in het berichtje over de winactie en wie weet maak jij iemand heel gelukkig!

PS: Als je niet wint, is er altijd nog de kortingscode PSEMAB14, voor jou exclusief 15% korting. Dus snel shoppen op: www.emab.nl

Earth Mama Angel Baby

 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

9
0 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *