De speelhoek opgeruimd en aangepakt

Door donderdag, juli 4, 2019 2

Vakantietijd, komkommertijd. Lekker het huis een beetje op orde maken en vooral veel buiten vertoeven. Als we veel buiten zijn, wil ik ook altijd dat het binnen een beetje netjes is. Herkenbaar?

Een aantal jaar geleden hadden we een gezellig speelhoekje met een oud schoolsetje van Marktplaats. Pootjes gedipt en het zag er heel gezellig uit. Maar nu Benjamin inmiddels 5,5 jaar oud is, werd het toch te klein en te laag. En met wat fijne Playmobil exemplaren die zorgvuldig op de vensterbank stonden uitgestald werd het tijd voor een ruimere plek.

Iets met hout

Ik wilde het simpel houden en iets met hout. De combinatie witte vloer en het groene behang van Cole & Son vind ik mooi samengaan met hout. Dat maakt het toch warmer dan een wit bureautje (valt weg) of een zwart tafeltje (te aanwezig). De hoek is niet groot en de kamer staat vrij vol. Daarom hebben we gekozen voor een zwevende houten plank. Gewoon een underlayment plank van de bouwmarkt. We hebben het daar iets smaller gemaakt.

Ethnicraft Disc Kruk – metaal en eikenhout

Ik besloot voor een kruk te gaan en niet voor een stoel. Bij MisterDesign vond ik veel verschillende toffe krukken. De fijne Ethnicraft Disc Kruk past precies bij de plank. Met de mooie houten zitting en zwarte poten precies wat ik zocht. Het exemplaar van Ethnicraft is gemaakt van fijne strakke materialen, echt zo mooi! De ontwerper  Universo Positivo heeft ook nog een paar mooie items gemaakt die helemaal in deze lijn liggen.

 

Heerlijk hoekje in de kamer. De opbergmand (Peer) is van Ferm Living. De stapelkratjes zijn natuurlijk ook onmisbaar! En de tipitent, die blijft leuk! Wil je meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram of Facebook. Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Groeit bij jou thuis de speelhoek ook mee met de leeftijd van je kindje?

 

Deze blog is geschreven i.s.m. MisterDesign.

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *