Zo mooi! Een eigen familieportret

Door dinsdag, juli 11, 2017 3

Wat ben ik trots, een portret va onze familie. Zo mooi dit familieportret! Met dank aan Leonie Verver, die ons super classy wist te illustreren. Kijk vooral mee, want ik deel hem al te graag!

Helemaal naar eigen wens

Vooraf nam ik een kijkje op het Instagram account van Leonie. Jullie volgen haar denk ik ook al @leonieverver, zo niet, doen! Want leonie vroeg mij wat ik graag wilde. Uhhh.. best lastig kan ik je vertellen. Ik mailde haar een aantal foto’s van ons gezin toe en ik stelde de outfits samen zoals we die normaal ook zouden dragen. Erg leuk, want naast de outfits zijn ook de accessoires in ons huis terug te vinden. Daar kom ik zo nog even op terug.

Ons gezin aan de muur

Ik twijfel nog even over de plek, hij heeft al in de keuken gehangen maar ook in de woonkamer. Ik kan hem natuurlijk ook extra laten afdrukken en op een andere plek hangen. Want ik ontving van Leonie meerdere bestanden. Super fijn!

portret illustratie Leonie Verver (4)

Een echte Leonie Verver aan de muur

Jaja een orginele! En even de details uitgelicht:
De prikkabel (die lampjes) hangen in onze woonkamer. Net als de vaas, het HAY tafeltje en de Pilea, ze staan hier naast mij terwijl ik deze blog typ. Ook het lieve mozesmandje met dekentje heb je waarschijnlijk al op deze blog gezien, want daar sliep Pip in het begin in. Ook de favoriete loopfiets van Benjamin en zijn Panda tas komen terug. Zo leuk! Zo persoonlijk en zo echt. Ik ben er onwijs blij mee!

portret illustratie Leonie Verver (3)

portret illustratie Leonie Verver (3)

portret illustratie Leonie Verver (3)

portret illustratie Leonie Verver (3)

portret illustratie Leonie Verver (3)

portret illustratie Leonie Verver (3)Is het geen plaatje?

Meer Leonie Verver?

Complimenten aan Leonie, ik vind haar stijl zí tof! Ik heb even wat fijne plaatjes van haar Instagram verzameld, om je een goed beeld te geven. Ik vind het zó leuk! Ben benieuwd wat jij er van vindt?

Illustratie Leonie Verver (1)

Illustratie Leonie Verver (1)

Illustratie Leonie Verver (1)

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram,  Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates (ook op Insta Stories voor de niet zo perfecte maar wel gezellige plaatjes). En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken.

PS: Geef zo’n illustratie eens cadeau, voor een bruidspaar, of aan je partner!

 

3
3 Comments
 • Linda
  juli 11, 2017

  Echt heel gaaf. Ik vind hem op je witte muur het mooiste uitkomen.

 • Mylou
  juli 11, 2017

  Ahh hoe leuk is dat! Heel tof 🙂

 • Saskia
  juli 12, 2017

  Wat een super tof portret!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *