Feest in onze kerstboom met bijzondere kerstfiguren

Door maandag, december 17, 2018 1

Elk jaar vind ik het weer een feestje om de kerstballen uit de kist te halen. De een nog mooier dan de ander. Ik zeg ballen maar dat zijn het natuurlijk niet… kerstfiguren. De meest prachtige en bijzondere figuren bungelen in onze boom. Elk jaar haal ik er een paar nieuwe toppers bij. De meeste zijn budget. Gelukkig.. want er sneuvelen ieder jaar wel wat ballen…

Grappige kerstballen blogEen deel van de collectie…

Er hangt van alles in de boom. De meeste snoepjes zijn budget. Zoals de hamburger en de hot dog.. Deze heb ik dit jaar aan de collectie toegevoegd en zijn van Flying Tiger. De robot, panda en het ijsje komen van Hema. Bij de Bijenkorf shopte ik enkele jaren geleden nog een paar fijne ‘cadeau’ ballen. Net na kerst., -70%. Zo is deze collectie ook begonnen. Want nu denk jij waarschijnlijk ook, ik wil ook een keer wat anders. Een andere kleur of juist wat gekke dingen maar het is wel een investering. Klopt. Mijn tip: verzamel er elk jaar een paar en vergeet niet tijdens de uitverkoop even te speuren.

kerstboom inspiratie

PS: Zelf zou ik nog wel wat moois van Homestock en Anna+Nina willen toevoegen. Heb jij de kerstballencollectie (mooi woord ;-)) al gezien?

Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *