Handige grote reistas voor op vakantie

Door dinsdag, juli 4, 2017 3

Nog eventjes en we gaan op vakantie. Maar eerst de voorpret: het inpakken. Was het voor mezelf altijd al gestress (want je hebt echt 18 outfits nodig voor een 11 daags tripje naar de zon), mag ik nu ook voor 2 kids gaan inpakken. Daarom wat tips om het gemakkelijker te maken. En daarna een heleboel foto’s, van mijn nieuwe Ferm Living reistas, yay!

Grote reistas Ferm Living (9)

Tip: maak setjes

Zo voorkom je een overkill aan kleding en een heleboel kleding dat weer schoon maar gekreukt naar huis gaat. Eigenlijk moet je de kleding natuurlijk al in setjes kopen, maar we weten allemaal hoe dat in de praktijk in zijn werk gaat. Maar goed, mix en match en zorg dat je dus alleen meeneemt wat je nodig hebt.

Tip: Rol je kleding op (anti kreuk)

Dat is echt de beste tip ever. Want niets is zo vervelend als gekreukte kleding en op vakantie gaan we natuurlijk niet strijken. Ook je handdoeken kun je oprollen. Scheelt ook echt veel ruimte! Ik hoor ook wel eens dat je snelle kreukels met een stijltang te lijf moet gaan maar dat vind ik toch maar spannend hoor. Dus beter goed voorbereid dus…

Tip: Stop je kleding en spullen in een grote reistas

Zeker als je met de auto gaat, want dan kun je beter passen en meten dan met die grote koffers. En zorg dat je minimaal één grote tas bij je hebt. Want van 8 mini tassen wordt je ook niet blij. Ik neem dit jaar de Herman Big Bag Tas mee van Ferm Living. Hij is ontworpen door Herman Studio. Hij komt van Designerwebshop MisterDesign, wara ze onwijs veel toffe Design woonaccessoires verkopen.

 

Grote reistas Ferm Living (9)

Grote reistas Ferm Living (9)

Grote reistas Ferm Living (9)Je kunt deze grote tas ook gebruiken om juist die kleine tassen bij elkaar te verzamelen. In deze ruime Big Bag, 67 centimeter breed, 33 centimeter diep en 39 centimeter hoog, kun je echt vrijwel alles kwijt. Er zit geen rits in, dus ook perfect voor meerdere kleine tassen of bijvoorbeeld handdoeken. De haken zijn van HK Living, het behang van Ferm Living en de stoel kocht ik bij de Kringloop.

Leren hengsels

De 100% katoenen tas krijgt een stoere look door de leren hengsels. De tas is verkrijgbaar in blauw, grijs en oker. Hier zie je de blauwe versie. Door het contrast met de blokjes valt ie lekker op. Hij kost € 69,-.

Grote reistas Ferm Living (9)

Grote reistas Ferm Living (9)

Grote reistas Ferm Living (9)

Grote reistas Ferm Living (9)

Grote reistas Ferm Living (9)

En deze boekjes gaan natuurlijk ook mee op vakantie. Nog even een paar weken werken en het is zo ver! Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: vergeet je pinpas en paspoort niet. De rest kun je altijd nog bijhalen als je op de plaats van bestemming bent

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *