Ferm Living Splash tafelkleed

Door 11 mei, 2017 2

Een van mijn vele hobby’s is koken. Eigenlijk lekker eten maar omdat je het vaak nog lekkerder maakt, haal ik soms (eigenlijk te weinig) alles uit de kast. Daarbij hoort natuurlijk fijn servies en een mooi tafelkleed. Afgelopen week dekte ik de tafel met het Splash Tafelkleed van Ferm Living. Met servetten en mijn mooiste servies. Ik maakte een aantal foto’s, kijk je mee?

Ferm Living Splash tafelkleed

Ferm Living Splash tafelkleedEen mooi gedekte tafel begint natuurlijk bij de basis: het tafellinnen. Het formaat is 140 * 240. Bij het Ferm Living Splash tafelkleed zitten ook katoenen servetten. Dat staat wel chique ipv die papieren wegwerp servetjes. Het tafelkleed en de servetten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Het tafelkleed kan dus gewoon in de wasmachine, wel zo handig! Het kleed is echt heel mooi! Het witte kleurtje bevalt mij wel, lekker rustig en fris. Zoals de rest van de keuken. Het staat ook goed bij het witte servies! En bij een gedekte tafel horen natuurlijk ook tulpen. Die geven wat extra kleur. En bloemen zijn natuurlijk onmisbaar op tafel tijdens een dinnner party. Het Ferm Living Splash tafelkleed is te bestellen in 2 formaten en er bestaat ook donkerblauwe versie, ook heel gaaf! En de servetten kun je ook los bestellen, handig!

Ferm Living Splash tafelkleed

Ferm Living Splash tafelkleedIk ben ook nog super blij met mijn HAY stoelen, model About A Chair. Met het vachtje erin is het net wat zachter. Lees hier ook mijn HAY blogpost over deze fijne stoelen. Onlangs heb ik een muurtje in de keuken nog behangen met het bordjesbehang van Studio Ditte. Toepasselijk in de keuken. Wil je alles nog meer aankleden? Kijk dan eens bij deze accessoires.

Ferm Living Splash tafelkleed

Ferm Living Splash tafelkleedHet tafelkleed is nu ook in de sale bij MisterDesign. En de klok is van By-Boo.

Ferm Living Splash tafelkleedVoldoet dit tafelkleed aan de verwachting? JA! Hij maakt het echt af em staat strak en ook gezellig. De katoenen servetten zetten de puntjes op de i. Heb ik zin om weer uitgebreid te koken? JA! Ik moet wel even iets opbiechten: Ik heb nog niks gekookt uit dit boek van Donna Hay. Maar er staan heerlijke dingen in ;-).

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Dit pareltje is ontworpen door  Trine Andersen, zijn heeft echt wat toppers op haar naam staan!

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

 

 

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge