All you need is…

Door dinsdag, februari 17, 2015 11

Zoals je misschien al had begrepen ben ik bezig met een nieuwe kamer voor Noah. Alle babyspullen zijn er uit dus hoogste tijd om een nieuwe leuke kamer in te richten waar hij lekker kan spelen alleen en met vriendjes en natuurlijk rustig slapen.

Opgeruimd staat netjes

Commode, bed en kast verkocht via Marktplaats (wat een geweldige uitvinding)! Wat achterbleef was een leeg kamertje dat in 3 jaar tijd echt toe was aan een opknapbeurt.

Noah moet altijd aan iets pulken vanaf baby zijn al (liefst aan je vingers en dus van die heerlijke stroopnagels trekken, zeer pijnlijk soms kan ik mededelen). Zo ook aan het behang bij zijn commode en dus daar was t werk al voor ons gedaan. Maar ook op de plekken waar de plakspiegels hadden gezeten zag t er niet echt fraai meer uit en ook die spuitluiers hebben toch ook hun sporen achter weten te laten.

Klaar voor de start

Dus vaders aan de gang gezet om alles weer even helemaal netjes te maken. Nieuw verfje erop, vloertje geboend. En nu kan het leuke werk voor moeders beginnen, het inrichten! Wat kun je druk zijn met 16m2 …

All you need is…Ferm Living

Tijdens mijn zoektocht naar leuke spulletjes kwam ik al snel weer uit bij een van mijn favoriete merk: Ferm Living. U allen wel bekend neem ik aan. Herkenbaar aan hun prachtige Scandinavische design met een retro-achtig tintje.

Als mijn budget het zou toe staan zou ik ook eigenlijk kunnen volstaan met deze spullen want ze hebben echt zoveel leuks, daar is een (kinder)kamer zo mee gevuld. Alles is even leuk!! Kijk maar naar mijn hot picks en deze zijn dan alleen nog maar voor de kinderkamer. Je zou zo je hele huis wel willen inrichten toch!

De favorieten

Deze spulletjes voor Noah’s kamer vond ik bij Wonen met Lef:

Ferm Living

 

 

Mijn favorietjes: 1. Ferm Living mand zwart/wit €54,- 2. Ferm Living letterbak groen/bruin €106,- 3. Ferm Living hout mobile birdcage €51,- 4. Ferm Living dekbedovertrek harlequin mintgroen €40,50 5. Ferm Living Billy basket roise €27,- 6. Vlaggetje Arrow €20,- 7. Ferm Living kussen plane €34,- 8. Ferm Living wandhaakje ‘dog hook €17,50.


PS: mochten deze items echt niet in je budget passen, gebruik ze dan ter inspiratie. Ga naar eens naar een kringloopwinkel en pimp bijvoorbeeld die oude letterbak met een leuk kleurtje! 

11
6 Comments
 • KOPERROZE
  februari 17, 2015

  Benieuwd naar het resultaat, wij zijn ook ferm living fans 🙂 Vooral het behang.

  • Paloma
   februari 20, 2015

   Ja me too! Heb gekozen voor t mintgroene wolkjes/ halve maantjesbehang.. Ben zelf ook erg benieuwd inmiddels, is beetje langdurige project aan het worden ☺️

 • Woon-Geluk
  februari 17, 2015

  Wat een geweldig leuke inspiratie! Ik ben ook helemaal verliefd op Ferm Living!

  Je kinderkamer wordt vast prachtig! Succes ermee!

  Groetjes Cindy

  • Paloma
   februari 20, 2015

   Lief dankjewel!!

 • Lieke
  februari 17, 2015

  Super leuke dingen zeg! Het is inderdaad een mooi merk, het is alleen jammer dat het vrij duur is, goeie tip om eens een kringloopwinkel in te duiken. Dat doe ik zelf ook vaak! 🙂

  Ik heb een leuke winactie op mijn blog, neem je een kijkje?

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.com

  • Paloma
   februari 20, 2015

   Ja helaas, dat is het zeker

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge