Als een vis in t water..

Door donderdag, maart 12, 2015 9

Of je nu houdt van hippe kleding, stoere of toch verfijnde kleding, bij Fish on the Moon hebben ze wat je zoekt. Je vindt er dat zwierige prinsessenjurkje maar ook lekkere vesten en stoere t-shirts. En alles altijd van bijzondere merken en super goede kwaliteit. 

Wie zitten erachter?

Anne en Maaike zijn de eigenaren van de webwinkel Fish on the Moon. Ze bieden je een bijzondere collectie baby- en kinderkleding, prachtige accessoires en perfecte cadeaus voor een geboorte of verjaardag.

Waar halen ze ’t vandaan?

Twee keer per jaar gaan ze naar dé beurs in Parijs. Maar ze speuren ook internet af en houden de bladen in de gaten om nieuwe juweeltjes te vinden. Hun credo is: All the best from East to West, maar met een soft spot voor moois uit eigen land. Zoek je eigenheid, trends, super mooie materialen en geweldige prints? Dan ben je bij Fish on the Moon aan het juiste adres.

Vis in t water

Ik voel me als een vis in het water bij hun shop. Ze hebben echt de pareltjes van merken als Soft Gallery, Claesens, I Dig DenimBabe & TessEmile et Ida en Kidscase eruit gepikt. Als je ons ook IG volgt heb je misschien al eerder mijn geweldige vondsten bij deze shop gezien met een blouse en shirt van Soft Gallery en trui van Emile et Ida (super blij mee nog steeds!) maar ook de nieuwe voorjaarscollectie is helemaal leuk!

Blauw blauw.. ik hou van jou

Omdat ik met deze heerlijke zonnige dagen in de ban ben van blauwe luchten en een heerlijk blauwe zee  (vakantie Zuid-Spanje is geboekt whoop whoop), heb ik een paar leuke blauwe items geselecteerd maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke spullen in allerlei kleuren te vinden.

Fish on the Moon

Een kleine selectie:

1. Soft Gallery t-shirt  panter €40,-

2. Soft Gallery boxpakje denim €38,-

3. Emile et Ida t-shirt regen €27,-

4. Octopus kussen €37,-

5. Kidscase Johnny short €39,95

6. Kidscase spike dress €65,-

7. Kidscase longsleeve €32,50

8. Circus mok €13,95

9. Kidscase sokken €13,75

PS: als je nog leuk webshop tips hebt, laat het ons weten!

PSS: volg je ons al via Instagram of Bloglovin

9

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge