Flavourites live: ga live shoppen bij de leukste webshops!

Door zondag, november 2, 2014 6

Voor mij en mijn vriendinnen is het inmiddels een jaarlijks terugkerend ritueel. We sparen even extra goed door zodat we helemaal los kunnen gaan als het eenmaal zover is…

130 webshops, workshops en demonstraties van designers
Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november 2014 is het namelijk zover! In De Kromhouthal in Amsterdam-Noord vindt voor de zesde keer het webshopevent Flavourites Live plaats. Je kunt dan live shoppen bij zo’n 130 webshops die je niet in de normale winkelstraten tegenkomt. Neem maar eens een kijkje alvast bij shops als Freshonline en Talulabelle, het Nederlandse modelabel By Bar, Imakin en bij Kitchenwalls ga ik zeker even kijkje nemen!

Flavourites live

Méér dan shoppen
Maar op Flavourites Live kun je meer dan alleen shoppen. Internet is een grote broedplaats voor creatief (ontwerp)talent, dat ook op Flavourites Live tot uiting komt. Demonstraties van illustratoren, 3D-printing en productontwikkelaars worden afgewisseld met creatieve workshops waar de bezoeker producten kan maken met papier, leer, stof en andere materialen.

Daarnaast is er bijvoorbeeld een papier atelier waar je onder leiding van art-director Monique van der Vlist (101 Woonideeën) zelf aan de slag kunt met inspirerende inpakideeën. Een leuk cadeautje wordt hiermee een bijzondere verrassing. Gezien de feestdagen die in het verschiet liggen een perfecte timing!

De perfecte selfie spot
Er zijn verschillende ‘selfie’ spots; speciaal gestylde hoekjes die bij uitstek geschikt zijn om leuke selfies te maken en direct te posten op social media. Ook zijn er doorlopend 30 minute-boosts, waar je sessie kunt volgen over bijvoorbeeld powerfood, mindfulness en relaxen met kinderen.

Tickets koop je met korting in de voorverkoop
In de voorverkoop zijn tickets voor Flavourites Live goedkoper dus trommel je vriendinnen bij elkaar en bestel alvast je kaarten. Misschien treffen we elkaar daar!Flavourites live

PS: Op de website www.flavouriteslive.nl vind je nog veel meer informatie. Ook staan hier alle deelnemers vermeld die met een stand aanwezig zullen zijn, dus kun je alvast een boodschappenlijstje maken!

6

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *