Eruit

Na de frisse meimaand heb ik alle hoop dat het geweldige juni-, juli-, augustus- én septembermaanden worden! Dus we gaan de boel buiten helemaal mooi maken zodat ik, als het zonnetje er eenmaal is, alleen nog maar neer hoef te strijken in mijn tuintje. Ik kijk er enorm naar uit om te genieten van de heerlijk lange zomeravonden met een verfrissend drankje in mijn hand.

Tafelen

Ik vind het fantastisch om uitgebreid te tafelen en als het ook maar even kan, eten we buiten. Dat betekent dat ook buiten de stoelen comfortabel moeten zitten. Voor mij geen ‘wire’ stoelen, hoewel ik ze prachtig vind. Ik draag graag shorts en rokjes dus dan krijg je van die lelijke striemen op je benen. Een no go dus! Mijn oog viel meteen op deze prachtige fauteuil, de Vitra Eames DAR stoel met zwart gepoedercoat onderstel. Hier kun je volgens mij echt wel een avondje op door brengen. Ze zijn er in verschillende kleuren zoals mauve grijs, wit, oranje, oceaanblauw en mosterdgeel. Je kunt er dus alle kanten mee op! Ook combineer je de Eames chairs gemakkelijk met de rest van het tuinmeubilair, zoals bijvoorbeeld deze prachtige EMU Star rechthoekige tuintafel.

Buiten eten

Beeld Maak het geheel af met een vrolijke lichtslinger, zoals de Seletti Bellavista buitenlamp.

Aan tafel!

Koken is niet mijn sterkste kant, dus ik houd me het liefste bezig met het opmaken van de tafel. Van mijn moeder heb ik geleerd hoe je met kleine details een gedekte tafel tot een feest kunt maken dus daar kan ik …

PS: Meer lezen? De volledige blog van Paloma vind je op de website van Flinders.nl magazine!