Op een houtje

Door dinsdag, juli 28, 2015 7

Ik ben dol op verrassingen! Het kan me eigenlijk niet gek genoeg en sta overal voor open. Dankzij mijn gebrek aan nieuwsgierigheid, kan ik me helemaal verliezen in het moment en er in op gaan. Oja, en je krijgt nu ook 20% korting op je bestelling!

Surprise

Ik zal de laatste zijn om meer te weten te komen of alsnog iets te weten te komen, bang om de pret van de verrassing te verpesten. Nog leuker is het als je verrast wordt door iets compleet onverwachts.

Op een houtje

Zo werd ik echt verrast door dit prachtige geschenk… een foto op hout van fotogeprint.nl. Ik wist natuurlijk welke foto erop zou komen maar toen ik het pakketje opende, was ik echt zo blij. Hoe gaaf (mag je dat nog zeggen?) en mooi is dit!

Foto op hout 4

Ik ben niet echt van de schilderijen of kunst in huis. Gewoon omdat ik hier iets te grillig in ben. Vaak veel te veel en veel te lang twijfel wat ik dan echt mooi vind. Maar foto’s van de mensen die je liefhebt, kun je niet genoeg hebben en vervelen nooit!

Voor altijd

Ik koos voor deze foto van Noah omdat hij hier in zijn meest mooie pure vorm op staat. ’s Ochtends nog lekker samen genietend in bed met een big smile. Deze lach wil ik voor altijd in mijn geheugen gegrift hebben en met deze foto op hout  gaat dat zeker lukken.

Foto op hout

Overal

En als ik dan weer iets anders wil in de huiskamer…dan staat ie ook super op Noah’s kamer!

Foto op hout

 

En als we er daar op uitgekeken zouden raken, dan staat ie zelfs prachtig op het toilet ;-).

foto op hout

Cadeautje

Van fotogeprint.nl mogen we jullie een cadeautje geven want als je de kortingscode: psblog20 krijg je 20% korting op je bestelling! Da’s toch aardig he!

Musthave

De foto die je van Noah ziet is geprint op populierenhout dus je ziet echt de houtnerven lopen wat een heel gaaf effect geeft. Maar je kunt ook kiezen voor steigerhout met een doorleefde look, multiplex waar de foto in 1 geheel op staat of een houtblok zonder noesten. Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne!

20% korting op je bestelling!

Vergeet niet code psblog20 te gebruiken,  je krijgt dan 20% korting op je bestelling! je hebt vast wel een mooie vakantiefoto liggen. We maken tenslotte zo ontzettend veel foto’s 🙂

PS: ook leuk om iemand iets speciaals cadeau te geven!

7
1 Comment
  • Nathalie
    juli 31, 2015

    Echt een supermooie foto! Wat staat het leuk zowel in de woonkamer als in de kinderkamer!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *