Foute kersttruien

Door maandag, december 15, 2014 13

It’s Christmas time dus ik dompel mezelf onder in heerlijke kerstsferen met kerstmuziek, de beste kerstfilms (dus minstens 1x Love Actually kijken) en glühwein met kerstkransjes. Oh wat houd ik van deze tijd van het jaar!

Tradities

Alle tradities die we van huis uit hebben meegekregen. Zelf nieuwe maken met ons gezinnetje. Samen de kerstboom uitzoeken, deze optuigen met luid gezang onder begeleiding van Bing Crosby en Elvis Presley. Dat alles met een vleugje Amerikaanse inspiratie..

Kerst in Amerika

Kerst in Amerika is iets aparts, zodra het eerste koufront arriveert wordt er naar toe geleefd. Huizen worden versierd met duizenden lichtjes. Als je door de wijken rijdt, zie je overal prachtige lichtsculpturen. Het heeft iets sprookjesachtig! Dat de Amerikanen graag hun huis versieren, staat vast. En ze doen het ook met veel enthousiasme en overgave. Soms gaan ze er zo ver in, dat niet één boompje of struikje onverlicht wordt gelaten. Ook vensters en daken moeten eraan geloven. Het brengt een gezellige sfeer in de koude nachten…

De ‘Christmas Sweater’

Een ander verbazend fenomeen. Ze zijn er in alle mogelijke kleuren, met alle soorten kersttaferelen : van bescheiden sneeuwvlokjes over sneeuwmannen en kerstmannen tot zelfs rendieren (liefst met rode neus!) Iedereen herinnert zich toch wel de scene uit Bridget Jones Dairy waarin haar grote liefde Mark zich met kerst braaf hult in de zelfgebreide trui van zijn moeder. Believe it or not maar het is dé kersttrend van 2014: de (foute) kersttrui!

Niet zo’n creatieve moeder?

Geen zorgen, dit is geen DIY blog!  Je hoeft niet halsoverkop met de breinaalden aan de slag want je kunt de leukste kersttruien gewoon nog online bestellen!

foute kersttruien

Onesie pakje met vrolijke print van sneeuwpoppen, rendieren en ijssterren €12,95 Warme roze trui met ingebreid hertenmotief €8,- Grijs gebreide trui met hip rendier €12,90 Warme donkerblauwe trui met vrolijk ingebreid rendiermotief €8,- Donkerblauw gebreide trui met rendier €9,60 Rood gebreide trui met sneeuwpop €12,90 Grijze basic trui met rendier € 19,95.

PS: kijk uit naar alle leuke foto’s want dit wordt vast een (foute) kerst(trui) om nooit te vergeten!

13
3 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *