Geinfluenced door Romy Boomsma

Door zondag, mei 9, 2021 2

Met haar prachtige lokken, prachtige huis en mooie gezin is Romy Boomsma het volgen op Instagram waard. Daarnaast deelt ze graag haar tips en vinden we haar (op de gram) een mooi mens. Mooie visie, verhalen en foto’s, we genieten ervan. Met haar mooie manen en volle bos ging ze onlangs een samenwerking aan met Nourished. Samen brachten ze een droogshampoo en haarolie op de markt. Ik bestelde de pre-order, dus lekker geinfluenced zoals ik al kopte.

En wat vind ik er van? Ik gebruik al jaren droogshampoo. Echt perfect. Een goede wasbeurt wint natuurlijk altijd maar met een extra spulletje kun je dit toch even rekken en je hebt lekker veel volume. Ook als ik de krultang heb gebruikt is het altijd erg fijn. De producten die ik voorheen gebruikte (Andrelon en Batiste) spoot ik in mijn haar waarna ik mijn haar moest föhnen. Met deze fijne droogshampoo van Nourished X Romy is dat verleden tijd. Gewoon even met je vingers door je haar gaan en je hebt geen vet haar meer én een bos volume. Zonder witte waas, dat is sowieso al de moeite waard!

PS: Ken jij deze droogshampoo al en word jij wel eens geinfluenced?

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *