Gele babykamer?

Door maandag, januari 2, 2017 2

Terwijl mijn verlof is ingegaan ben ik op zoek naar inspiratie voor de babykamer. Wie ons volgt op Instagram heeft waarschijnlijk al het een en ander voorbij zien komen. Daar over meer in een volgende blog. Eerst wil ik nog even mijn Pinterest inspiratiebord delen, waar het allemaal mee begon… Want met een meisje op komst, wilde ik niet gelijk voor roze gaan, maar eerst verder zoeken. Toegegeven, ik begin roze steeds meer te waarderen.
Via Pinterest kwam ik bij deze plaids terecht, vond ze zo snel niet online, maar wel de shop die dit heeft gepint.

gele babykamerGrasonderjevoeten.nl

Babykamer basiskleur geel

Ik merk dat ik steeds meer een voorkeur krijg voor de kleur geel in huis. Dus het kon niet anders dat deze kleur mij ook raakte voor de babykamer. Wel in combinatie met veel wit en wat roze. Ik merk dat dit goed samen gaat. Op Pinterest heb ik inmiddels wat pins verzameld en ik wil graag wat plaatjes met je delen. Wil je de echte bronnen weten, kijk dan even op het bord, dat kun je ze zelf ook pinnen als je dat wilt.

gele kinderkamer  gele kinderkamer

Zorg voor contrasten voor je kindje

Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat contrasten snel zichtbaar zijn bij kindjes. Ze zien niet gelijk kleuren, dus het klaarmaken van het kamertje doe je dan eigenlijk meer voor jezelf. Maar denk wel in contrasten, zet kleuren tegen elkaar af, gebruik prints. Zelfs de aller kleinsten krijgen er meer van mee dan je denkt. Door te kiezen voor een fijn behangetje bijvoorbeeld. Of een toffe lamp/ Muurstickers doen het ook altijd goed!

Roomblush behang gele wolkjes en roze binnenkijker babykamer witte vloerHier alvast een kleine binnenkijker voor een volgende blog. Dit MOI shirt komt trouwens uit de wintersale, perfect voor de zomer natuurlijk!

Of een likje verf?

Je kunt ook een oud kastje voorzien van een likje verf, om zo toch een basiskleur aan het kinderkamertje te geven. Erg gaaf dit kastje!

gele kinderkamer

Een betaalbare gele lamp

Online vond ik bij Straluma, een winkel in Barendrecht maar natuurlijk mét online shop een betaalbare gele lamp. Deze lamp houd ik zeker even in gedachten er is namelijk best veel keuze in kinderkamerverlichting.

gele babykamer hanglampDeze gele lamp kost € 24,95.

Deze vind ik ook heel gaaf, van Lapin and Me. Ik heb nog even geen NL shop gevonden die hem had, maar even googlen en je vind hem denk ik wel.

gele kinderkamer

Ik krijg er helemaal zin in. Ook even wat plaatjes schieten voor een volgende blog.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook, Pinterest of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Binnenkort een kijkje in de babykamer, deel 1, want de ene kant is nu klaar

 

 

 

 

Beeld via Pinterest
Deze blog werd geschreven ism Straluma

2
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *