Gespot: Phil and Phae

Door maandag, juli 31, 2017 5

Compleet verrast was ik toen ik Phil and Phae ontdekte. Ik was aan het neuzen in de shop Wonder in Nijmegen (wat overigenst echt een must visit is) en toen viel mijn oog op dit mooie shirt. Eentje die mijn vriend ook zo kopen en zoiets soortgelijks hangt er in de kast. Maximaal matchen dus. Een paar dagen later stuurde ik mijn vriend naar Wonder om er nog een gele sjaal van Phil and Phae bij te halen, te leuk!

Phil and Phae shirt voor Benjamin

phil and phae

phil and phae

phil and phae

Het kamertje van Mr. B. Het dekbedovertrek is van Snurk, lampje van Ferm Living en de wandhaak shopte ik bij MOA in Boxmeer. De blauwe ijsberg bevalt ook echt super goed.

Gele sjaal van Phil and Phae

Phil and Phae

Een fijn kleurtje voor Benjamin! De Phil and Phae sjaal is soepel en zacht. Perfect voor een koele ochtend op de fiets of het najaar.

Wil je meer van ons zien? Een kijkje in onze huizen? Benieuwd naar de kinderkamers? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

 

PS: kende jij Phil and Phae al of heb ik onder een steen geleefd?

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge