Getest: de producten van Naïf

Door maandag, februari 9, 2015 9

Ken je de producten van Naïf al? Door een pr-bureau werd ik gevraagd om de Billencrème te testen. Graag! En ik kreeg ook nog de lekkere Massage olie thuisgestuurd. Misschien ben je al bekend met deze producten, ik schreef er ook al over toen ik via webshop Fish on the Moon de Cleansing Wash Gel & Nurturing Cream mocht testen en wij 2 Travelkits mochten verloten onder onze volgers.

De Billencrème en de Massage olie

Hele fijne producten zijn het, de Billencrème en de Massage olie van Naïf. De Billencrème zit in een tube, heel handig. Het smeert goed uit en de kleine billen van Benjamin reageren er gelukkig goed op. Dit is echt een fijn product. De olie is ook zeer prettig. Het heeft een zeepachtig lekker geurtje, net als de Cleansing Wash Gel & Nurturing Cream. De olie smeer goed, heerlijk na het badderen mijn kleine even insmeren. Benjamin vind het heerlijk, een lichte massage met olie, vooral aan de benen en voeten. Ik gebruik de olie nu 2 keer per weer, dus kunnen we er nog lekker lang van genieten. Zijn huid reageert goed op de producten, dat is natuurlijk het aller belangrijkste. Ik vind het een fijn merk, kan het iedereen aanraden om te gebruiken én het design is ook erg leuk, staat leuk op de kinderkamer!

Online shopping

De heerlijke producten zijn bij verschillende online shops verkrijgbaar, bijvoorbeeld Fish on the Moon, maar ook via de webshop van Naif.

Naif verzorging

 

PS: Deze heerlijke verzorgingsproducten zijn ook fijn om iemand cadeau te doen!

9
4 Comments
 • Judith
  februari 9, 2015

  De Naif billencrème gebruik ik ook het allerliefste, andere producten heb ik nog niet geprobeerd. De massage olie klinkt goed! Noah vindt het heerlijk als ik ‘m na het badderen insmeer, toch maar een x aanschaffen :-).
  Mooie foto’s weer meiden! X, Judith

  • Sanne
   februari 9, 2015

   Thanks Judith, fijn momentje ja, na het badderen even masseren en knuffelen met je kleintje! Liefs Sanne

 • Lieke
  februari 9, 2015

  Wij hebben alleen nog maar producten van Zwitsal voor de baby to be. ik zie alleen de laatste tijd zoveel voorbij komen van Naïf, dat ik denk ik toch maar wat ga aanschaffen om zelf te testen.

  Liefs Lieke
  robust-posch.blogspot.com

  • Sanne
   februari 9, 2015

   Herkenbaar, ik had ook veel van Zwitsal ingekocht, bleek achteraf niet prettig te zijn voor Benjamin. Gelukkig zijn er genoeg andere producten waar hij wel tegen kan. Naïf is erg fijn, ik raad het zeker aan! Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen! Liefs Sanne

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *