Webshop van de week: gezinnig

Door woensdag, november 26, 2014 11

Tijdens Flavourites live liep ik ze weer tegen het lijf, de dames van gezinnig.nl. Zij hebben een website waar ik eigenlijk onbewust regelmatig even langs wip om te kijken wat ze voor leuke boeken en producten hebben. Op de beurs heb ik dit super leuke relaxkletsboek voor grote en kleine druktemakers. Hier staan leuke tips om samen te ontspannen door middel van yoga en spelletjes. Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. In plaats van televisie kijken even samen helemaal zen worden!

Het concept

Gezinning: ‘Hoe levensvervullend ook, ze zijn de bron van een veranderd leven. In de fase met kleine kinderen is vaak grote behoefte aan specifieke kennis, vaardigheden en hulpmiddelen.’ Op gezinnig.nl vind je handige planners en vrolijke kletsboeken die je hierbij kunnen helpen.

Slimme dingen voor gezinnen

Het is voor veel werkende moeders flink schipperen. De boel thuis plannen, je opvoedbest doen, aandacht voor wie je lief is én jezelf niet vergeten. Er ligt van alles op ons bordje. De kunst is je energie te verdelen op een manier die energie geeft. Gezinnig helpt bij een speelse en efficiënte aanpak. Met praktische hulpmiddelen om de spitsuurtijd makkelijker en leuker te maken.

Aan de praat krijgen

Van vrienden hoor ik vaak ‘thuis vertelt ie niks’of ‘dat heeft ze niet met ons gedeeld’. Deze boekjes helpen je hierbij om ze onbewust en spelenderwijs te laten vertellen wat ze anders misschien niet de moeite, stom of niet nodig vinden om te delen. Ik hoop door hier jong mee te beginnen er een heerlijk ritueel van te kunnen maken om samen de dag door te nemen om zoveel mogelijk te weten te komen wat er in het koppie van Noah om gaat.

De producten van Gezinnig

In de webshop vind je een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer. Praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven: voor mij, voor kids, voor ons, voor thuis en op reis.

Mijn Favorieten

Ik heb weer even voor je rond gesnuffeld en een paar van mijn favorieten voor je geselecteerd waar zeker nog leuke Sinterklaascadeautjes bij zitten, ook voor je hubbie (of lekker voor jezelf natuurlijk).

Webshop van de week gezinnig
1. Relaxklets 2. Weekplanner van stof (7 huisjes) 3. Milestone babycards 4. Tante! Handboek voor coole tantes 5. Papadag 6. Perfecte moeders bestaan niet 7. Keet smakelijk 8. Ik kan tekenen decemberboek 9. Table topics vriendinnen.

PS: Kijk ook zeker even naar het complimentendieet, goed voor de feestdagen :-)! 

 

11

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge