Mijn hobby is..

Door donderdag, september 17, 2015 5

Mijn naam is Paloma en ik heb al drie dagen niet geshopt…

En eerlijk gezegd dat voelt waardeloos, leeg, eenzaam… Oke ik ben verslaafd maar I’m proud of it!

Hobbyist

Ik ben minstens net zo verslaafd aan shoppen voor Noah als voor mezelf. Dure hobby helaas wel maar what the hell een boot kopen of bijvoorbeeld kitesurfen (believe me I know) is een nog véél duurdere hobby.

Ondergewaardeerd

Vorige week sprak ik Marij van Knijter, het tofste webwarenhuis, en zij zei terecht dat winkelen een ondergewaardeerde hobby is. Dat heeft me aan het denken gezet want ze heeft helemaal gelijk! Als je een marathon loopt, word je bejubeld langs de zijlijn. Als je graag boeken leest, ben je slim. Als je tuiniert, ben je begaan. Maar als je héél graag en goed shopt? Dan ben je eigenlijk alleen maar gretig en verwend.

Op de barricade

Laten we een vuist maken en shoppen als serieuze hobby op de kaart zetten, een hobby waar we trots op mogen zijn! We gaan met zijn allen de straat op, dien een petitie in en en… grrr oke oke ik ga te ver maar shoppen is zooooo bevredigend. Wat beurt je anders zo op dan een leuke nieuwe outfit en waar word je blijer van dan super koopjes?

Goodmorningsunshine

Sweater: Popupshop, Jeans: H&M

Slim

En de echte goede shoppers zijn slim, héél slim want als je een beetje slim shopt, kun je echt te gekke combi’s maken van die musthave sweater en een stoere slimfit jeans. Hoe slim is dat met een ietwat duurdere sweater pimp je een hele look zonder overal de hoofdprijs voor te betalen. Boven dien kun je voor de kids prima items scoren in de sale. Ik heb bijvoorbeeld twee super leuke I Dig Denims gescoord, nu voor de helft dus slim toch!

 

Goodmorningsunshine

Broek: I Dig Denim, Vest: Yporque, Shirt: Menomo

Tip

Ik geef je meteen even een (slimme tip want ik heb een leuk merk voor je waar dit prima mee werkt. Voor Noah heb ik namelijk dit coole vest van het merk Yporque. Staat hem zo leuk! En als ik de rest simpel houd, zie je nog steeds dat hij er goed gekleed op staat. Let op: schoenen zijn ook wel heel belangrijk (helemaal voor de boys), als die niet kloppen, kun je alles ook weer naar beneden halen!

Goodmorningsunshine

Sweater: Popupshop, Broekje: Dudesndolls

Wijsheid

Maar goed genoeg wijze lessen voor nu weer van mijn kant. Nu hoogste tijd om eens flink te gaan hobbyen want ik heb super leuke spullen gevonden voor het najaar! Uiteraard van het merk Yporque maar ook nog spulletjes van Picnik Barcelona en Popupshop, die je vast leuk zult vinden!

Wil je niks missen? Ga dan naar Instagram of Bloglovin. Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne!

High Lights

Kijk en huiver.. dé nieuwe AW15 snoepjes voor je kids van Goodmorning Sunshine (zie ook mijn eerdere blog) op een rij:

GoodmorningsunshinePicnik Barcelona Flags and Ants dress €48,75

GoodmorningsunshinePicnik Barcelona kimono €33,95

GoodmorningsunshinePopupshop sweater €49,95

GoodmorningsunshinePopupshop baggy sweatpants zebra €43,75

GoodmorningsunshineYporqúe rock baby jumpsuit €49,95

GoormorningsunshineYporqúe tweed jurk €54,95

GoodmorningsunshineYporqúe wolf t-shirt €34,95

GoodmorningsunshineYporqúe comic sweater €54,95

PS: mijn hobby is shoppen en ik ben er trots op! 

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge