Lekker wandelen met de Greentom wandelwagen

Door maandag, juni 19, 2017 3

Waarschijnlijk heb je hem al op Instagram voorbij zien komen, de Greentom wandelwagen. Is ie niet leuk? Voordat ik hem bestelde vroeg ik op Instagram nog naar de favoriete kleurencombinaties van jullie. Ik kreeg ontzettend veel reacties, zo leuk! Naast het strakke design spreekt mij de groene gedachte van het merk Greentom mij enorm aan. Zo worden er 53 PET flessen gebruikt in de Carrycot. Hoe gaaf is dat. Reed ik Benjamin rond in een witte versie met mint groene bekleding, koos ik bij Pip voor grijs. Je kunt met de wagens van Greentom ook eindeloos variëren. Zo leuk!

Zie hier wat verschillende opties. Welke combo zou jij kiezen?

Greentom carrycot wandelwagen en buggy kleuren

Op Instagram zag je deze foto waarschijnlijk wel voorbij komen (6 maanden geleden). Ik kon niet goed kiezen. Begin maar met het frame, daar zijn 3 opties en dan zijn er ook nog 10 verschillende kleuren stoffen. Yay!

Greentom wandelwagen: grijs + wit

Ik koos voor veilig, grijs en wit, dat is weer makkelijk te combineren. Denk aan roze en geel, mijn favo kleuren als het om Pip gaat, maar dat zag je denk ik al wel aan haar gekleurde slaapkamertje.

Greentom carrycot wandelwagen en buggy (2)

Met behulp van de adapters klik ik de Maxi Cosi er ook zo op. Handig! Ook heb ik een Kid-sit plankje, zodat Benjamin af en toe mee kan liften.

Wist je dat… De Greentom Carrycot tot in detail

Er worden 53 PET flessen worden gebruikt in de Carrycot. Hoe gaaf is dat! De stof bestaat uit 29 gerecyclede PET-flessen, makkelijk te wisselen en schoon te maken. Het frame bestaat uit gerecycled polypropeen en bioplastic en is dus ook zeer licht. De meeste baby’s liggen er in tot 6 maanden en daarna wordt het tijd voor een andere wagen. Er bestaat ook een 3 in 1, dan ben je in 1 x klaar :-).

En nog eentje van de groene Greentom

Met Benjamin erin, omdat we uren hebben gewandeld! Ik kwam deze foto tegen, inmiddels alweer 1.5 jaar gelden. Ohhh how time flies!

Greentom carrycot wandelwagen en buggy kleurenWil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Nog eventjes en Pip past er niet meer in, jammer!

 

3
3 Comments
 • Rachelle
  oktober 31, 2018

  Kun je het kidsit meerijdplankje goed aan de greentom bevestigen?

  Ik hoor het graag.

  Groetjes,
  Rachelle

 • Jelske Peterson
  oktober 8, 2019

  Hoi hoi! even een vraagje over de kid-sit. Paste die zonder adaptor gewoon op je Greentom?? Ik verwacht een tweede dus wil ook een meerijplankje aanschaffen!
  Alvast bedankt!

  • Sanne
   oktober 18, 2019

   ja die past er op, een universele!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *