Meer groen in huis

Door 31 maart, 2018 3

De woonkamer heeft een groene make-over gehad. De botanische en urban junge trend heeft mij enorm geïnspireerd. We zijn er nog niet maar het begin is er. Onze woonkamer bestaat uit wat hoeken. Soms best onhandig om er dan wat moois van te maken. Vandaag laat ik je één kant zien. Onze jaren 40 woning is erg sfeervol. Maar met de witte vloer was het toch even zoeken naar warmte. Gelukkig dacht MOA Interieur en Styling met mij mee. Check ook even hun projecten, inspirerend!  Wat vind je van de kleur? En de schommel? Die houten schommel shop je hier 

Groen en goud

De groene kleur op de muur voelt goed. Niet te opvallend, wel warm. Ik vind goud ook erg goed passen. En heerlijk dat zonlicht dat de woonkamer binnen schijnt!

groene muur flexa early dew by-boo (6)De vaas komt uit de winkel van MOA en de spiegel van Sostrene Grene. De witte zwaan is van Kitch Kitchen.

Marmeren blad

Ik heb gelijk het groene carpet van By-Boo teruggelegd. Ik vind hem nog zo mooi! En het carpet gaat goed samen met de marmeren tafeltjes. De kussens zijn van H&M home.

groene muur flexa early dew by-boo (5)Ze blijven mooi he! Ook het hout va de tafeltjes maakt het weer warm. Nu nog wat meer planten in de kamer. Helaas ben ik niet zo’n goede plantenmoeder, ik durf het nog niet helemaal aan. Tips zijn welkom.

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het aller leukste social media kanaal!
PS: De andere kant van de woonkamer volgt!

3
3 Comments
  • Marlies
    april 1, 2018

    Mooi hoor! Welke kleur groen is het op de muur? 🙂

  • Petra
    juli 25, 2018

    Ik ben ook benieuwd naar wat voor kleur groen het is! Hoor het graag!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge