Ik heb een HAY About A Chair crush

Door donderdag, februari 9, 2017 4

Wanneer de liefde voor de stoel begon weet ik niet precies. Wat ik wel weet is dat ik op slag verliefd werd toen ik de HAY About A Chair (ook wel HAY AAC 22 genoemd) voor het eerst zag. Stoer en strak, licht en warm ondanks de eenvoud. De HAY About A Chair stoel behoort nu al tot de design klassiekers. En ik begon met 1 stoel…

De HAY About A Chair

babydeken little rookies organic (4)

Er was eens een AAC stoel…

Er was eens een stoel, haar naam was ‘About A Chair’, een stoel met een verhaal, ontworpen door Hee Welling. De AAC-collectie is de meest veelzijdige serie van HAY. Het begon met één stoel en is uitgegroeid tot een serie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Love it. Een stoel om van te dromen.

De puntjes worden op de ï gezet in onze keuken. We bestelden de stoelen online bij Mister Design. Niet in één keer, nee af en toe een stoel erbij. Stond in het begin ook wel grappig, die verschillende stoelen. Inmiddels hebben we 4 stuks staan. Er komt later nog een tripp trapp bij en de houten tuintafel komt nadat ie iets is ingekort in de keuken te staan. Zo kunnen we toch nog met 6 personen in onze woonkeuken tafelen.

Investeer in goede basics

Design = never out of fashion. Echt waar. Design meubelen zijn meestal de investering waard. Kwalitatief goed, behouden hun waarde en zijn tijdloos. Ik schuif graag in huis met alles wat los en vast maar toch wil je een paar goede basics. Dus ook design eetkamerstoelen.

HAY About A Chair mister design eetkamerstoelen De deken op de foto is van Pia Wallen. Ik schreef eerder een blog over de Cross Blanket, hij ligt namelijk steeds op verschillende plekken in huis, hij is zo fijn en zacht. En warm!

HAY About A Chair mister design eetkamerstoelen Op een zonnige dag lekker veel licht in onze woonkeuken.

HAY About A Chair mister design eetkamerstoelen Wat vind jij van de vernieuwde eethoek? Ik ben er heel blij mee, lekker licht!

Het zijn iconen, deze 4 design eetkamerstoelen. Ze hebben zich inmiddels wel bewezen dacht ik zo! HAY past bij bijna elke stijl. Modern, Scandinavisch, industrieel, Eclectisch (Eclectische interieurs zijn avontuurlijk door verschillende materialen, kleuren en structuren), hij mixt en matcht gemakkelijk. Ook omdat er verschillende kleuren en onderstellen beschikbaar zijn. Zo kies je jouw favoriete stoel.

PS: Mijn HAY crush is nog groter geworden. En die van jullie?

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge